Cumhurbaşkanı Erdoğan Resmen Değiştirdi! Emekli Ve Memurun Yüzü Gülecek...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Resmen Değiştirdi! Emekli Ve Memurun Yüzü Gülecek...

Son dakika haberleri: Başkan Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulunuyor. İşte o açıklamaların tüm detayları...

Son dakika haberleri: Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunuyor. "Gençlerimiz başta olmak üzere tüm milletimizden son defa olmak üzere 2023'te çok daha güçlü destek istiyoruz" diyen Başkan Erdoğan, "Son defayı bazıları yanlış anlıyor. Ha ben bu seçimi kastediyorum. Tüm gayretimizi ortaya koyacağız. Start değil finish" dedi. Karadeniz gazının ilk fazının mart ayı sonunda devreye alınacağını dile getiren Erdoğan, "Ülkemizin en önemli strateji ürünlerinden borun katma değerini artıran tesisi hayata geçiriyoruz." ifadesini kullandı.

Son dakika haberleri: Başkan Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulunuyor.

ELEKTRİK VE DOĞALGAZ DESTEĞİ

2,4 milyon haneye 2,9 milyar TL elektrik desteği verdik...

Dünyanın en büyük ikinci NTE rezervi ülkemizde keşfedildi. Madencilik ihracatımız 6 milyar dolarının üzerine çıktı. Karadeniz gazının ilk fazını mart ayında devreye alıyoruz. Ülkemizin en önemli strateji ürünlerinden borun katma değerini artıran tesisi hayata geçiriyoruz. Nükleer güç santralimizin ilk ünitesinde elektrik üretmeye başlıyoruz.

Tuz Gölü doğalgaz depolama tesisimimizde kapasite genişletme çalışmalarını sürdürüyoruz.

Çocuklarımızın teknolojideki kabiliyetlerini kurduğumuz dene-yap atölyelerini 100'e çıkardık. Ülkemizin dört bir yanından 500 bin öğrencinin projelerini bilim fuarlarında sergilenmesini sağladık.

ASGARİ ÜCRETTE DESTEK YÜKSELTİLDİ

Asgari ücrette destek tutarı 250 TL'den 400 TL'ye yükseltildi. Düzenleme küçük işletmeleri kapsıyor."

Dün ve bugün yürütülen çalışmalar sonucunda memur ve emekli maaş artış oranını yüzde 30'a kadar çıkarabileceğiz. En düşük emekli maaşı tutarını da 3500 liradan 5 bin 500 liraya çıkarıyoruz.

Yılın ikinci yarısında yeni artışlar yapacağız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Memur ve emekli maaş artış oranını yüzde 30’a çıkarıyoruz' müjdesini verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.