Dar Gelirliye Müjde Olarak Duyuruldu! Tek seferlik 15.000 TL Ödeme Verilecek...

Dar Gelirliye Müjde Olarak Duyuruldu! Tek seferlik 15.000 TL Ödeme Verilecek...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıklama yaptı ve dar gelirliye tek defalık 15 bin TL ödeme yapılacağını açıkladı. İşte o ödemeye ilişkin tüm detaylar...

Aile Destek Programı dolayısı ile ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara nakdi yardımlar ard arda sağlanıyor. Bu destek kapsamında yeni bir yardım programı başlatan Aile Bakanlığı, dar gelirli olanlara temel ihtiyaçlarını karşılamaları için hareket etti.

Her ay 1250 TL Ödeme Yapılacak!

Bakanlıktan dar gelirli olan ailelere temel ihtiyaçlarını karşılamaları adına her ay 1.250 TL nakdi yardım desteği verilecek. Yapılan yardımların yıllık olarak toplamı 15.000 TL'yi bulacak.

Aile Destek Programı Kapsamında Neler Var?

Memur, kamu çalışanı, noter ya da muhtarlar bu yardımdan faydalanamıyor. Başvuru yapanların hanesinde aylık olarak gelir dikkate alınarak kimlere destek verileceği bakanlıktan belirlenecek.

Başvuru İşlemi Nereden Gerçekleştirilecek?

Aile Destek Programı kapsamında tüm yardımlar için başvurular e-Devlet üzerinden gerçekleştiriliyor. E-Devlet üzerinden giriş yaptıktan sonra "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı" sayfasına geçiş yapıp oradan istediğiniz destek programı için başvuru yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.