Ekranlara Kilitleyen Yargı Dizisinden Üzüntü Dolu Haber! 50. Bölüm Resmen Yayından Kaldırıldı

Ekranlara Kilitleyen Yargı Dizisinden Üzüntü Dolu Haber! 50. Bölüm Resmen Yayından Kaldırıldı

Geçtiğimiz sezon başlayan ve bu sezon da heyecanlı bölümleriyle devam eden Yargı dizisi, 49. bölümüyle izleyenleri yine şaşırtan gelişmelerle ekran başına toplamıştı!

Her bölümde ayrı bir gelişmenin, yepyeni olayların yaşandığı Yargı, heyecan dolu hikayesiyle birlikte 2022 sezonuna da damgasını vurmaya devam etti!

Sezonun yarısına gelindiği bir dönemde hikaye yine akıcı ve sürükleyici bir şekilde sürüyor. İlerleyen bölümlerde Ceylin’in kimi öldürdüğü, gerçekten Ilgaz’a mı kıydığı, aralarında ne yaşandığı, cinayet işlemesine neyin sebep olduğunu sorup duran izleyiciler, Sema Ergenekon’un güçlü kaleminden çıkan dizi için meraklı bir bekleyişte.

Geçtiğimiz hafta ekrana gelen son bölümde diziyi izleyenler, Ilgaz ve Ceylin arasında yaşananlardan sonra ikilinin boşanacağını düşündüren sahnelerle üzülmüştü. Ceylin’in yeğeni Parla’yı Serdar cinayetinin zanlısı olması dolayısıyla kaçırmak istemesi, Ilgaz ile aralarını açtı. Kendisinden bilgi saklayan ve yalan söyleyerek Parla’yı kaçırmaya çalışan Ceylin’e olan kızgınlığı, Ilgaz’ın adalet duygusunu yeniden sınamasına yol açtı.

Ceylin ve Ilgaz’ın yaşadıkları bu olay sonrasında boşanacakları, dizinin 49. bölüm fragmanında yayınlanan bir sahneden dolayı izleyici tarafından tahmin edilmişti. Mahkemeye elele çıkan ve sonra ellerini bırakan çiftin ayrıldıklarını düşündürten sahne, merakla beklenmesine karşılık 49. bölümde yer almadı. Ancak son sahnede Ceylin’in boşanma dilekçesini alıp Ilgaz’a gitmesi ve artık bitirmelerini istemesiyle heyecan da arttı.

Ceylin’in Ilgaz’ın odasından elinde kağıt, yüzünde garip bir ifade ile çıkışı, izleyicide ‘Ilgaz dilekçeyi imzalamadı, Ceylin için için seviniyor” duygusunu doğurdu. Fakat gerçeğin öğrenilmesi 50. bölüme kaldı! Nefeslerin tutulduğu Yargı’nın yeni bölümünü heyecanla bekleyenler, ne yazık ki bu hafta için bir hüsran yaşayacak!

Pazar gününün 1 Ocak tarihine denk gelmesi nedeniyle yılbaşı arası verildi Yargı dizisine! Fragmanı bekleyenler de sosyal medyadan sıklıkla neden yayınlanmadığını sormaktaydı! Cuma gününe kadar beklenen fragman yayınlanmayınca, dizinin bir hafta ara verdiği öğrenildi!

Ekip yılbaşı tatiline çıkarken dizinin yeni bölümünün 8 Ocak Pazar akşamı yayınlanacağı belirtilmekte…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.