Emekli Vatandaşlara Güzel Haber Geldi! IBAN Numaranızdan 3.400 TL'lik Ödemeyi Kontrol Edebilirsiniz...

Emekli Vatandaşlara Güzel Haber Geldi! IBAN Numaranızdan 3.400 TL'lik Ödemeyi Kontrol Edebilirsiniz...

Emekliye yeni yılda ard arda müjdeler geldi. 3400 TL ödeme yapılacağı duyuruldu. Emekli maaş hesaplarınıza veya IBAN numaranıza yatırılacak. İşte bu ödemenin verileceği emekliler ve ödemenin detayları...

Emekli maaşı alanlar için müjde verildi. 3 Bin 400 TL'ye kadar ödeme yapılacak olan tüm emekliler, nakit ihtiyacı olması halinde kamu bankalarından başvurularını yaparak bu ödemelerini alabilecekler. İşte emeklinin alabileceği o ödemenin detayları...

Emekli maaş hesabınız ile başvurularınızı yaparak nakit olarak kullanabileceğiniz ve onay alabileceğiniz kampanyalara katılarak 36 ay vadeli kredi imkanından faydalanabilirsiniz. Emekli hesabınızdan çekebileceğiniz 3.400 TL'lik ödemeler daha önce kredi kullanmış ve belirlenen tarihler içinde düzenli şekilde ödeme yapmış olan vatandaşlara en düşük faiz oranları ile birlikte verilecektir.

Başvuru yapacak emekli vatandaşlar, Ziraat, Vakıf ve Halkbank müşterisi olmak, emekli maaşını kamu bankalarından alıyor olmak şartlarını taşıması halinde kredi başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler. Acil nakit ihtiyacınızın olması halinde, işlemlerinizi tamamlayarak onay alabileceğiniz bu kampanyalar ile nakit kredi ödemesi yapılacak.

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank gibi kamu bankalarının internet bankacılığı üzerinden 7/24 kredi başvurusu gerçekleştirebilir ya da bankanın resmi internet sitesinden buradaki ihtiyaç kredisi başvuru formunu kullanarak ne kadar limit için onay aldığınızı görebilirsiniz.

Emekli maaşını kamu bankaları olan Ziraat, Halk ve Vakıfbank'tan alan kişiler daha öncesinde bu bankalar vasıtası ile kredi kullanmadılar ise kredi başvurularını yaparak daha sonrasında yüksek limitlerde krediler kullanabilmektedirler. 50.000 TL'ye kadar limit ve 36 ay vade imkanı ile gelir belgesiz kredi kullanabilirler. Ayrıca bu bankalardan 100 Bin TL'ye kadar da 24 ay vadeli şekilde borç kapatma kredisi ya da ihtiyaç kredisi aynı anda çekilebiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.