Emeklileri İlgilendiren Haber Geldi! Anında 50 Bin TL Alabilmeniz Mümkün...

Emeklileri İlgilendiren Haber Geldi! Anında 50 Bin TL Alabilmeniz Mümkün...

Emeklileri ilgilendiren ve özel olarak verilen düşük faizli ihtiyaç kredisi sağlayan Denizbank ve Akbank, maaşını taşıyan emekliler için 50.000 TL'ye kadar kolay kredi sağlanıyor. İşte, 2023 emekli için sağlanan özel kredi kampanyaları...

2023 yılına girdiğimiz ilk günlerde bankalar emekliye için kampanya yarışına sahne oluyor. Mevcut 13.700 emekli, devletten aylık olarak verilen maaşlarını istedikleri bankalardan alabiliyorlar. Bu sebeple bankalar, emekliler tarafından tercih edilmek için çeşitli ve çok cazip kampanyalar oluşturuluyor.

2023 Yılı Emekli İçin Hazırlanan Krediler Neler?

Denizbank ve Akbank'tan emeklilere özel olarak verilen 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi düşük faiz oranları ve uygun ödeme koşulları ile sunuluyor.

Emekli maaşını üç yıl boyunca bu bankadan alacağını taahhüt edenlere kredi başvurusunda kolaylık tanınıyor.

2023 Emekli Vatandaşa Özel Kredi İçin Başvuru Nasıl Yapılır?

İki bankadan düşük faizli kredi kampanyası kapsamında faydalanmak için emeklilerin maaşlarını bu bankalara taşıması gerektiği biliniyor. Emekli maaşını bu bankalara taşıyan emekliler, uygun faiz oranları ile kredi alabilecekler.

Maaşını Denizbank ve Akbank'tan alanlar ise hızlıca kredi başvurusunda bulunabilirler. Banka şubesine anında giderek 50.000 TL'ye kadar kredi alabilirler. Başvuru sonucu olumlu olan müşteriler kredilerini anında hesaplarına nakit olarak yatırılacağından çekebilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.