Emekliye Büyük Müjde! 3 Maaş 15 Bin TL Anında Kredi Verilecek...

Emekliye Büyük Müjde! 3 Maaş 15 Bin TL Anında Kredi Verilecek...

Emekliler için büyük müjde verildi. Emekliye 2 ayrı kredi kampanyası veriliyor. Emekli maaşını belirtilen bankaya taşıyanlar için düşük vade ve faiz olanağı ile krediler sağlanırken, diğer kategoride olan emekliler için şartlar diğer müşteriler ile aynı.

Emekli vatandaşlar için bankalardan 2 ayrı kredi kampanyası oluşturuluyor. Maaşını bankaya taşımış olan vatandaşlar için düşük vadeli ve faiz olanaklı kredi desteği sağlanırken, diğer kategoride olan emekli vatandaşlar için şartlar diğer müşterilerle aynı oluyor. Peki, emekliye hangi bankalardan uygun oranlar ile kredi veriliyor? İşte kredi desteğine ilişkin detaylar...

Önceki yıllarda Albaraka Türk ile Kuveyt Türk bankaları tarafından emeklilere uygun oranlı özel kredi kampanyası oluşturulmuştu. Şuanda da birçok özel banka tarafından emeklilere özel hazırlanan kredi kampanyası ile büyük dikkat çekiyor.

Özel bankalardan hazırlanmış olan kredi kampanyaları için gerekli olan koşullar ise oldukça ideal. Özel bankaların emekli vatandaşlar için çoğunlukla 50.000 TL'yi bulan kredi kampanyasını başlatıyor. Bu kampanya için de bazı bankalar erteleme hakkı sunarken bazı bankalar tarafından da bu olanak oluşturulmuyor. Kredi faiz oranları ise 24 ile 36 ay arasında seyrediyor.

Akbank Faizsiz Nakit Avans İmkanı

Akbank tarafından, mobil uygulamadan müşteri kaydı yaptıranlara yüzde 0 faiz oranı ile 10.000 TL'lik taksitli nakit avans sağlanıyor.

Denizbank Faizsiz Nakit Avans İmkanı

Denizbank tarafından da Akbank gibi mobil uygulama üzerinden bankaya gelen emekli müsterilere faizsiz şekilde 5 binTL'lik taksitli nakit avans fırsatı veriyor. Banka tarafından müşterilerine ayrıca bir yıllık BluTV üyeliği de hediye olarak veriliyor.

Finansbank'tan dönem borçları siliniyor

Finansbank tarafından CardFinans ile QNB First bireysel kartı ile kampanyaya katılan emekli müşterilere, altı ekstre dönemince, kampanya için kullanılan kredi kartının ekstresindeki taksitsiz nakit avans bakiyesinin 500 TL'sine faiz eklenmeyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.