EYT'liler Dahil Bu Banka Kartı Olanlara Büyük Müjde Geldi! 72 Saat İçinde 20.000 TL Hesabınıza Yatırılacak...

EYT'liler Dahil Bu Banka Kartı Olanlara Büyük Müjde Geldi! 72 Saat İçinde 20.000 TL Hesabınıza Yatırılacak...

EYT'li olanları da kapsayan ödemeye ilişkin detaylar geldi. Emeklilere, ilk maaş aldıkları banka ya da başka bir banka ile sözleşme yapıp 3 yıl taahhüt verenlere banka promosyonu fırsatı sağlanıyor.İşte promosyon ödemelerine ilişkin detaylar...

Bankalar bireysel kredi ve benzeri desteklerin sağlanması için önemli bir etkiye sahip. Finansal zorlukların çabucak giderilmesini sağlayan bu hizmet ile banka kartı sahiplerine 20.000 TL kredi sorunsuz bir şekilde veriliyor. Bu destek ödemeleri, ihtiyaç anında en çok ihtiyaç duyulan finansal desteği de sağlıyor ve kredi tutarı anında kullanılmak için doğrudan kart sahibinin banka kartına aktarılıyor.

EYT'li Emekliler İlk Maaşını Mart'ta Alacak...

Türkiye Büyük Millet Meclisi Üyesi Muhammet Emin Akbaşoğlu EYT'lilerin emekli maaşına yönelik açıklama yaptı. Buna göre, EYT'den emekli olanlar ilk emekli maaşlarını Mart ayı içinde alacaklar.

EYT'li Emeklilere Banka Promosyonu Fırsatı Sunulacak...

EYT'li vatandaşlar da dahil olmak üzere emekli olanlar, ilk maaş aldıkları banka ya da başka bir banka ile sözleşme yapıp 3 yıl bankada kalma sözü vererek banka promosyonlarından faydalanabilir.

20.000 TL EYT Promosyonu Verilecek mi?

EYT'li emeklilere 20.000 TL promosyon alabileceği konusunda söylentiler gündemde. EYT emeklileri SGK'nın düzenlemeleri ile karşılaştırma yaparak en iyi promosyon rakamlarını sunan bankayı araştırarak o bankadan maaş almayı seçebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.