Garanti Bankası Kampanyayı Duyurdu: Anında 1000 TL Artı 10.000 TL Alabilirsiniz...

Garanti Bankası Kampanyayı Duyurdu: Anında 1000 TL Artı 10.000 TL Alabilirsiniz...

Garanti Bankası'na başvuru yapmanız halinde 1.000 TL ödeme alacaksınız. Kampanyaya ilişkin tüm detaylar ortaya çıktı. Bu krediye artı olarak 10 bin TL faizsiz kredi onayınızı bekleyecek...

2023 yılının ilk ayına girdiğimiz şu günlerde bankalar arasında yeni müşteri koşuşturması devam ediyor. Bankalar arasında bu yarış en fazla müşterilere yarıyor. Kamu bankası ya da özel bankalarda rekabet kızışarak sürüyor. Türkiye'nin en güvenilir bankaları arasında ilk sıralarda ise Garanti Bankası yer alıyor ve yılbaşı kampanyası devam ediyor.

Garanti Bankası müşterilerine sunduğu kampanya duyurusu ile yalnızca belirlenen süre de banka müşterisi olanlara 1.000 TL veriyor. Garanti Bankası'ndan yapılan yeni müşteriye özel olarak kampanyanın detayları, vatandaşca merak edilerek araştırılıyor. Yeni yılın ilk müşteri kampanyasını sağlayan Garanti Bankası müşterisi olmak için şubeye gitmeden de işlemler tamamlanıyor. İnternetten de başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Garanti Bankası güncel olarak başlattığı müşteri kampanyasını 2023 yılında detayları ile açıkladı. Eğer sizlerde bu şartları taşıyorsanız 1.000 TL'niz anında cebinizde demektir.

Garanti Bankası'nın yeni müşterisi olmanız halinde alacak olduğunuz desteğin dışında faizsiz kredi imkanından da yararlanabilirsiniz.

Bankanın yapmış olduğu duyuruda yeni müşterilere faydalanabilecekleri 10.000 TL'ye dek varan sıfır faizli kredi olanağı da sizlere sağlanacak.

Garanti Bankası İlk Kampanya Duyurusu Geldi

Yılın ilk rekabet kampanyası geldi. Garanti Bankası'ndan duyurulan açıklamada "Garanti BBVA Mobil’den şubeye gitmeden müşterimiz olup, bireysel kredi kartı başvurusu yapın, başvurunuz onaylandığında 1000 TL harcamanıza 1000 TL bonus kazanın. Üstelik 10.000 TL'ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından da yararlanın." şeklinde açıklama geldi.

Kampanya sona erdi mi?

Garanti Bankası'nın duyurmuş olduğu kampanya da vatandaş, geç kalıp kalmadığını merak ediyor. Mobil bankacılık vasıtası ile yeni üye olan müşterilere faydalanabilecekleri bu kampanya tarihi 2 Ocak- 31 Ocak 2023 tarihleri arasında sürecek.

Garanti Bankası'nın müşterileri arasında olup kredi çekmek isteyenler vatandaşa özel 10.000 TL'ye varan faizsiz nakit avans sağlanacak iken, kişilerin 1000 TL’lik harcamasına 1000 TL bonus sağlanabileceği de belirtildi.

İnternetten harcamalar için geçerli olmayacak

Garanti Bankası tarafından 1.000 TL bonus almak için bu bonusu internet üzerinden yapacağınız alışverişlerde kullanılamayacağı gibi düzenli ödeme talimatı verilmiş olan ve otomatik ödemelerde de bonus ödemesini alamayacak. Kullanılmayan bonuslar ise 26 Mart 2023 tarihinde geri alınacak. Bir müşteri kampanya dahilinde en fazla 1000 TL bonus alabilecek.

Nakit Avans kazanmanın yolları belli oldu!

Garanti Bankası müşterisi olmanın sonrasında faizsiz nakit avans kullanma koşulunu sağlayan müşterilerine bayram ettirecek iken o şartlar merakla araştırılıyor. Bonus kredi kartı ve Money Bonus kredi kartı başvurusu yaparak onay alan bireyler faizsiz kredi desteğinden faydalanabiliyor.

20 Şubat tarihine dek yapılan ilk 1.000 TL alışverişin ardından 1.000 TL nakit şekilde yatırılıyor. Kampanya detaylarında ise işlemlerin dijital olarak yapılması şartı bulunuyor.

Her kredi kartı şarta uymuyor

Bonus Flexi, Flexi, ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus kart için başvuru işlemleri olanlar kampanyadan yararlanamıyor. 25 Şubat tarihi ile 25 Mart 2023 tarihlerinde mevcut bonusların kullanılması şartı bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.