Gece Yarısı Müjde Verildi! 13,5 Emekliye 7.500 TL Ödeme Yatırıldı...

Gece Yarısı Müjde Verildi! 13,5 Emekliye 7.500 TL Ödeme Yatırıldı...

Emekli promosyonları için son tarih olan İş Bankası'ndan bir zam daha geldi. Bankadan yapılan açıklamaya göre emeklilere ödenecek promosyon tutarlarında güncellemeye gidildi.

Milyonlarca emekliyi müşterileri yapmak, mevcut emekli müşterilerini de ellerinde tutmak isteyen bankalar uzun bir süredir emeklilere promosyon ödemesi yapıyor. Promosyon ödemeleri için son tarih olan 31 Aralık'a günler kala İş Bankası'ndan yılın son zammı geldi. Bankanın sunduğu güncel tekliften yararlanmak isteyen emeklilerin elini çabuk tutması gerekiyor.

İş Bankası'nın son yaptığı güncelleme ile emeklilere ödenecek tutar şu şekilde:

3.500 TL'ye kadar olanlar 4.500 TL
3.500 TL - 7.500 TL arasında olanlar 5.250 TL
7.500 TL - 10.000 TL arasında olanlar 6.750 TL
10.000 TL ve daha fazla olanlar 7.500 TL

EMEKLİ PROMOSYONUNU NASIL ALABİLİRİM?

Şubeye gitmeden İşCep, İnternet Şubesi aracılığı ile kolayca; ya da İş Bankası şubelerine uğrayarak emekli maaşınızı İş Bankası'na taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz. Emekli maaşınızı farklı bir bankadan yada PTT aracılığı ile alıyorsanız ve maaşınızda hiçbir bloke bulunmuyorsa, maaş taşıma ve promosyon başvurusu işlemleriniz için İş Bankası şubelerine başvurmanıza gerek bulunmamaktadır.

31 ARALIK'A KADAR PROMOSYON ALMAYANLARIN HAKKI YANACAK

Bankaların promosyon anlaşmaları için son tarih 31 Aralık 2022. Bu tarihe kadar bankadan promosyonunu almayan emeklilerin binlerce lirası bankalara kalacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.