Google'ın Katlanabilir Pixel Telefonunda Son Dakika! Bir Gecikme Daha Olabilir

Google'ın Katlanabilir Pixel Telefonunda Son Dakika! Bir Gecikme Daha Olabilir

Google'ın Pixel markalı katlanabilir bir telefon üzerinde çalıştığı uzun zamandır söyleniyordu. Birden fazla gecikmeyle karşılaştıktan sonra nihayet 2023'ün ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi bekleniyordu. Görünen o ki Google'ın söylentilere konu olan

Koreli haber kaynağı The Elec'e göre Google, sözde Pixel katlanabilir telefonun seri üretimine 2023'ün üçüncü çeyreğinde başlayacak. Rapora göre, Samsung gerekli katlanabilir ekran sevkiyatını Temmuz-Ağustos döneminde Google'a göndereceği için cihazın ilk çeyrekte piyasaya çıkma şansı yok. Rapor doğruysa, çok konuşulan Pixel katlanabilir telefonun bu yılın Eylül ya da Ekim ayında resmi olarak piyasaya sürülmesini bekleyebiliriz.

Rapor, Mountain View teknoloji devinin katlanabilir cihazı piyasaya sürmesinin neden bu kadar uzun sürdüğünü açıklamıyor, ancak söylentilere göre Google ürünün genel çıktısından memnun değildi. Ürünün performansı da Galaxy Z Fold3 ile aynı seviyede değildi. Bununla birlikte, katlanabilir Pixel cihazının geçtiğimiz Kasım ayında sızdırıldığı göz önüne alındığında, şirketin nihayet 2023'ün ikinci yarısında piyasaya sürülmek üzere hazırlandığını varsaymak güvenlidir.

Katlanabilir Pixel'in Eylül-Ekim döneminde piyasaya sürüleceğini varsayarsak, Google sektör lideri Samsung ile rekabet etmek zorunda kalacak. Güney Koreli teknoloji devi de bu süre zarfında yakında çıkacak olan Galaxy Z Fold5 katlanabilir telefonunu piyasaya sürecek. Google'ın bu cihazı diğerlerinden farklı kılacak çığır açıcı bir özellik sunup sunamayacağını zaman gösterecek.

Teknik özelliklere gelince, söylentilere göre katlanabilir Pixel telefon 7,57 inç dahili katlanabilir ve 5,78 inç harici ekrana sahip olacak. Chalk (beyaz) ve Obsidian (siyah) renk seçenekleriyle satışa sunulacağı ve 1.800 dolar civarında bir fiyata mal olabileceği söyleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.