Hyundai'den Çıldırtan Kampanya! O Model Yalnızca 335 Bin TL'den Satılacak...

Hyundai'den Çıldırtan Kampanya! O Model Yalnızca 335 Bin TL'den Satılacak...

Hyundai'den araç almak isteyenlere fırsat geldi. A sınıfı olan hatchback modellerinde bilinen ve iyi konumda olan Hyundai araç alacaklara Ocak ayında büyük bir sürpriz geldi. İşte Hyundai’nin oldukça uygun 335 bin TL’ye sattığı o modele ilişkin detaylar…

Hyundai'den yüz güldürecek kampanya duyuruldu. 2023 yılının Ocak ayında bu günlerde otomobil fiyat listeleri güncellendi. İşte tüm detaylar...

Ülkemizde her modeli büyük ilgi gören ve iyi bir konumda olan Hyundai markasının sevilen modeli i10 güncel fiyat listesini sizlere sunuyoruz.

Minimal tasarımları sayesinde şehir içi kullanımlarda avantaj sağlayan bu otomobil, İstanbul gibi park alanlarının yetersiz olduğu şehirler için de biçilmiş kaftan olarak görülüyor. Ancak aracın dizaynı küçük olduğu için en dar alanlara dahi rahatlıkla girebiliyor.

Tabii ülkemizde sıfır otomobil sahibi olmak çok zor. Ancak yine de piyasa şartlarının uygun olması fiyatlı arabalarda da var. İşte bu markalardan biri de Hyundai i10. İfade edildiği gibi genellikle kadınlar tarafından alınan araç, sınıfı ile orantılı bir bagaj hacmi bulunuyor. Zaten bu sınıfta da bir otomobil satın alan kişilerin önceliği olarak görülmüyor.

Otomobil Fiyatlar Ne Kadar?

Fiyatlar hakkında bilgi vermek gerekirse; Hyundai i10, 335.000 TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Bu paket için elbette ki otomatik vites yerine manuel bir şanzıman kullanılmış. Kaputun altında bulunan motor ise 1.0 lt büyüklüğünde ve 67 beygir güç üretilebiliyor.

Hyundai i10 güncel fiyat listesi belli oldu. İşte Hyundai i10 Ocak 2023 güncel fiyat listesi şöyle;

  • 1.0 MPI 67 PS Jump Benzin Manuel
  • Fiyatı: 335.000 TL
  • 1.0 MPI 67 PS Jump Benzin AMT
  • Fiyatı: 355.000 TL
  • 1.2 MPI 84 PS Style Benzin AMT
  • Fiyatı: 366.000 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.