Hyundai'den Yüz Güldüren Yeni Otomobil Müjdesi Geldi! Bu Otomobil 237.000 TL’den Satılacak...

Hyundai'den Yüz Güldüren Yeni Otomobil Müjdesi Geldi! Bu Otomobil 237.000 TL’den Satılacak...

Otomobil almak isteyenlere Hyundai'den güzel bir fırsat sunuldu. Hyundai’den yeni modelini tam 237 bin liraya satacak. Yeni bir modeli piyasaya süreceği konuşulan marka Casper modeli için cep dostu bir fiyat biçti. İşte o otomobil ve özellikleri...

Sıfır otomobil piyasasına yeni modli ile giriş yapacak olan marka ülkemizde de yaşanan pek çok kriz sebebi ile en ucuz otomobilini çıkarmaya hazırlanıyor. Şu son iki yıldır otomobillerin fiyatlarının artmasına neden olan krizler ülkemizde de otomobil fiyatlarını fırlattı. Öyle ki, Türkiye’de 400.000 TL altında sıfır otomobil neredeyse yok. Bu sebeple de sıfır araç alacaklar malesef 2. el otomobiller ile yetinmeye karar verdi. Özellikle yaşlı araçlara son yıllarda ilgi çoğalırken, hala sıfır araç almak isteyenler için uygun fiyatlı seçenek Hyundai markasından geldi.

Hyundai yeni modeli Casper ile Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. Hyundai, i10 ile aynı ilgiye sahip olan bu modelinin global pazar fiyatını oldukça uygun tuttu. Tüm dünyada artan otomobil fiyatlarına karşı bir hamle yapan Hyundai, uygun fiyatlı seçeneği ile piyasaya giriş yaptı. Düşük fiyatlı sıfır araç arayışı içinde olan vatandaşlar toplama niyetini gösterdi. Hyundai Casper’ın Türkiye fiyatı da netleşti.

Hyundai Casper Özellikleri Nedir?

Otomobilin arka ve ön koltuklarında tam katlanma özelliği bulunan Hyundai Casper, ‘hayalet’ adını belki de bu yüzden almış oldu. Özellikleri ve gösterişli tasarımı ile son yıllarda dikkat çeken Hyundai Casper, Hyundai tasarımcısı Simon Loasby'nin ‘Fiat 500 ve bir Jeep'in karakterini birleştiren’ olarak tanımlandı. Arka koltuklar 39 dereceye kadar geri yatıyor. 160 mm'ye kadar ileri ve geri kaydırılabilen koltuklar Casper’da 301 litreye kadar bagaj hacmine sahip.

8 inç'lik dokunmatik multimedya ekranı ve 4.2 inç LCD gösterge ekranı ile tam bir konfor sunuyor. Casper, Hyundai'nin Blue Link teknolojisi ile kuşatılmış durumda. Aynı zamanda Apple CarPlay de akıllı telefon yansıtma gibi çeşitli özellikler sunuyor. Casper’in motor gücünü ise hafife almamak şart. 76 beygirlik 1.0 litre atmosferik MPI ünite motor ve 100 beygirlik 1.0 lt T-GDI turbo ünite motor ile alıcılarını bekleyen iki ayrı seçenek sunuyor. Casper’ın elektrikli versiyonu ise henüz bitmedi.

Hyundai Casper Türkiye Satış Fiyatı Merak Ediliyor

Bu yıl içinde Güney Kore’den satışa çıkacağı konuşulan Hyundai Casper’ın global fiyatı ve Türkiye fiyatı merak ediliyor. Sıfır araç piyasasına uygun şekilde giriş yapacak olan Hyundai Casper’ın dünya bazında 8 bin 665 dolar olacağı konuşuluyor.

Türkiye için bugünkü kur bazında 163 bin TL olan bu aracın algısı vergisi; Katma Değer Vergisi (KDV) ve Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) ile yaklaşık 239 bin TL’yi bulacak. Ancak Hyundai’nin bu modelini ne zaman Türkiye yollarına çıkaracağı ise henüz net bir şekilde bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.