İkinci El Otomobil Dikkat! Ziraat Bankası Harekete Geçti! 400 Bin TL Destek Verecek...

İkinci El Otomobil Dikkat! Ziraat Bankası Harekete Geçti! 400 Bin TL Destek Verecek...

Sıfır araç piyasasında oluşan arzın talebi karşılamaması sonucunda vatandaşlar ikinci el araca yönelmeye başladı. İkinci el araç satışları sıfır araç bulunmaması sebebi ile yüksek fiyatlara satılmaya başlandı. İkinci el araç satın almak isteyenlere güzel

Araba almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Enflasyonun yükselmesi araba fiyatlarında da darbe etkisi yarattı. İkinci el araba almak isteyen vatandaşlar için sevindirecek haber geldi. Ziraat Bankası düşük faiz oranı ve uzun vade fırsatı ile 400 bin TL taşıt kredisi veriyor.

DÜŞÜK ORANLA TAŞIT KREDİ İMKANI

Son dönemlerde sıfır otomobillere neredeyse her ay gelen zamlar karşısında ikinci el araçlara yönelen vatandaşlar araç almak için bankaların sunmuş oldukları kredi fırsatlarının araştırmaya devam ediyor.

Ziraat Bankası'nın internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu kredi fırsatına göre düşük faiz oranı ile 400 bin TL'ye kadar taşıt kredisi fırsatı sunuluyor. Peki ikinci el araç satın almak isteyen vatandaşlar için taşıt kredisi detayları neler? Ziraat Bankası taşıt kredisi faiz oranı ne kadar? Vade süresi ne kadar? Tüm detaylar haberimizde yer alıyor..

TAŞIT KREDİSİNE İLİŞKİN DETAYLAR

Ziraat Bankası sıfır ve ikinci el araçlar için taşıt kredisi fırsatı sunuyor. Sıfır araçlar ve en fazla 5 yaşındaki taşıtlar için kullanılabilen bu taşıt kredisinin detayları ise bankanın internet sitesi üzerinden açıklandı. 48 ay vade imkanı bulunan bu kredinin detayları haberimizin devamında yer alıyor..

Ziraat Bankasının sunmuş olduğu bu kredi ruhsatında hususi olarak kaydedilmesi şartı ile hafif ticari araçların (minibüs, kamyonet, pick-up) alımını finanse etmek amacıyla kullandırılabilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.