İslam Memiş Altın Ve Dolar Sahiplerini Uyardı! Bu Uyarıdan Sonra Ortalık Fena Karışacak

İslam Memiş Altın Ve Dolar Sahiplerini Uyardı! Bu Uyarıdan Sonra Ortalık Fena Karışacak

Altın ve dolar sahiplerinin ilgiyle takip ettiği ekonomistlerden İslam Memiş, bu kez altın değil dolar sahiplerine seslendi. Dolarda görülen seviyeleri değerlendiren Memiş, dolar bozdurmak isteyenlere 'zirve noktası' hatırlatması yaptı.

Daha çok altın hakkındaki açıklamalar ile tanınan altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, bu kez doları masaya yatırdı. İslam Memiş dolar bozduracak olan vatandaşları son kez uyardı.

İslam Memiş, şunları söyledi:

''Dolar tarafına aman dikkat edin. Dolar tarafından çıkacak olan arkadaşlarımızın; dolarla parite üzerinden farklı enstrümanlara geçecek olanlara, Euro olabilir, sterlin olabilir, altın olabilir, gümüş olabilir, sonuçta parite ile işlem yaptığımız için TL üzerinden işlem yapmadığımız için özellikle dolar tarafındaki arkadaşları son kez uyarıyorum. Zirve noktalardayız dikkat etmek gerekiyor. Tabi ki bu işlemlerle parite üzerinden olacağı için 18,81 TL olan dolar kuru var karşınızda. Dikkat edilmesi gerekiyor.''

2023'TE ŞANSLI OLANLARI AÇIKLADI

Memiş açıklamasında; 2022’de dolar karşısında değer kaybetmiş ne varsa 2023’te eski değerini almasını bekliyorum diyerek; altın, gümüş, Euro, sterlin gibi enstrümanlar 2023’te bana göre şanslı açıklamasında bulundu.

DOLARDA BEKLENTİSİNİ DUYURDU!

İslam Memiş dolar tarafında da bir zayıflama beklediğini ancak bunun “çok sert düşecek, çökecek” anlamı taşımadığını dile getirdi.

2023 için planlama yapanlar, yılın ilk yarısında dikkat etmeli diyen Memiş, 'Bence dolar tarafında bugünler son çıkış' diye konuştu. Kademeli geri çekilmelerde doların 16,50-16,30-16,10 seviyelerini göreceğini de aktardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.