Migros 5 LT’lik Yağda Şok İndirim! Herkes Migros Marketin Önünde Sıra Haline Gelecek

Migros 5 LT’lik Yağda Şok İndirim! Herkes Migros Marketin Önünde Sıra Haline Gelecek

Migros ülkemizin en saygın marketler zincirinde müşterilerine özel kampanyalar sunuyor. Son kampanyasını yılbaşına özel olarak gerçekleştiren Migros'ta ayçiçek yağı fiyatlarında indirime gidildi.

Migros ülkemizin en saygın marketler zincirinde müşterilerine özel kampanyalar sunuyor. Son kampanyasını yılbaşına özel olarak gerçekleştiren Migros'ta ayçiçek yağı fiyatlarında indirime gidildi. Vatandaşların sürekli olarak şikâyet ettiği ayçiçek yağı fiyatlarını düşüren Migros'ta 4 kg ayçiçek yağının fiyatı 119 lira 90 kuruş olarak açıklandı. Bu indirim sayesinde vatandaşlar yılbaşına kadar uygun fiyatlarla yağ Satın almış olacak.

Ayçiçek Yağı Migros'ta 119,90 TL Olarak Satılıyor!

Yağ fiyatlarını sürekli olarak artış göstermesi tüketicileri zor durumda bırakıyordu. Migros bu düşünceden yola çıkarak ayçiçek yağı fiyatlarını güncelledi. Yapmış olduğu indirimli fiyatı tüm zincir marketlerinde yer veren Migros'ta 4 litrelik Turna ayçiçek yağı fiyatları 119 lira 90 kuruş olarak satışa sunuluyor. Kampanyanın 23 Aralık 29 Aralık tarihleri arasında geçerli olduğunu belirten Migros, bu sayede vatandaşlara uygun fiyatlarla zeytinyağı sunacak.

Migros'un sosyal medya hesabından yapmış olduğu duyuru ile ayçiçek yağı fiyatları indirimli olarak satışa sunuluyor. Bu indirim fırsatından yararlanmak için size tarihler 23 Aralık ile 29 Aralık günlerinde olacak 23 Aralık ve 29 Aralık tarihlerinde Migros mağazalarında zeytinyağı 4 kiloluk seçenekleri arasından yapmış oldukları alışverişlerde 119 lira 90 kuruş Ödeme yapacak.

Migros'ta Ayçiçek Yağında İndirim Var!

Migros indirim fırsatlarına devam ediyor. Yılbaşının yaklaşması ile vatandaşların ihtiyaç duyacağı ayçiçek yağı fiyatları 4 litrelik pet şişede olmak üzere 119 lira 90 kuruş olarak satışa sunuluyor. Vatandaşlar bu indirimden oldukça memnun olurken 23 Aralık tarihinden itibaren başlıyor. İndirim fırsatı Migros'un tüm marketlerinde geçerli oluyor. Ayrıca online alışverişlerde 4 litre Turna yağ 119 lira 90 kuruştan satışa sunuluyor. 4 litre Turna Ayçiçek yağının müşteriye sunulan fiyatı 119,90 TL olacak. Migros'un sunduğu bu indirim fırsatı Money Kart veya Money Bonus kartına sahip olan tüm müşterilerin yararlanacağı bir kampanyayı oluşturuyor.

Money Kart İle 4 Litre Ayçiçek Yağı 119,90 Kuruş

Migros tarafından yapılan açıklamada Money kart ve Money Bonus kartına sahip olan kişilerin 23 Aralık ile 29 Aralık tarihleri arasında Turna 4 litrelik pet ayçiçek yağını 119 lira 90 kuruştan satın alabilecekleri belirtildi. Migros kampanyanın detaylarına sosyal medya hesaplarından da yer veriyor. Online alışverişler ve Migros'un Türkiye genelinde bulunan tüm mağazalarında Turna ayçiçek yağının fiyatının değişmeyeceği açıklandı. Migros'un diğer indirim fırsatlarından yararlanmak için sosyal medya hesabını ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.