Müjdeli Haber Sonunda Verildi! 3.340 TL Paranızı Hemen Anında Alabilirsiniz

Müjdeli Haber Sonunda Verildi! 3.340 TL Paranızı Hemen Anında Alabilirsiniz

Yüzbinlerce kişinin beklediği açıklama resmen geldi. Her ayın 15’inden 31’ine kadar hesaplara yatırılan ödemeler başlıyor. Bugün 12.00’den sonra hesaplarınızı kontrol edin: Hesaplara 3.340 TL para yatırılacağı açıklandı.

Bugün itibaren il il kasım ayının sonuna kadar sürecek evde bakım ödemeleri hesaplara yatırılıyor. Yaş, engelli ve evinde bakıma muhtaç olan kişilerin yakınlarına madura bakma karşılığı devlet tarafından ödenen evde bakım maaşı hesaplara yatmaya başladı. Devlet ödemeleri il il yapıyor. 3.340 TL ödeme almak için başvuran kişiler her ay ödemelerini banka hesaplarına yatırılıyor.

EVDE BAKIM MAAŞI ÖDEMESİ BAŞLADI MI?

Evde bakım maaşı ödemeleri bugün başlayacak. Devlet ödemeleri her ayın 15’inde başlayıp, ayın son gününe kadar sürdürüyor. Bu nedenle ödemelerin bugünden itibaren başlaması beklenmektedir.

EVDE BAKIM MAAŞI E-DEVLET SORGULAMA NEREDEN YAPILIYOR?

Evde Bakım maaşı ödemeleri E Devlet üzerinden sorgulayabilirsiniz. TC kimlik numarası ve E Devlet şifresi kullanarak giriş yapılan sistemin arama çubuğuna “Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama” yazın ve arama yapın.

2022 KASIM AYI EVDE BAKIM MAŞI NE KADAR?

Evde bakım maaşı her yıl zam yapılıyor. Bu yıl 2022 Temmuz asgari ücret ve emekli memur maaşı zammından sonra evde bakım maşı 2.706 TL’den 3.340 TL’ye çıkarıldı. 2023 yılı yeni zam Aralık ayında yapılaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.