Müze Müdürlüğü Personel Alımı Başladı! Sınavsız Kamu İşçi ve Personel Alınacak

Müze Müdürlüğü Personel Alımı Başladı! Sınavsız Kamu İşçi ve Personel Alınacak

Müze Müdürlüğü personel alımı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından duyurulmuştur. İlana göre Üniversite bünyesinde kamu işçisi ve personel alımı yapılacaktır. Haberimizde personel alma şartları ya da ne gerektiği gibi durumlara yer verilerek bilgiler akt

Müze Müdürlüğü personel alımı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından duyurulmuştur. İlana göre Üniversite bünyesinde kamu işçisi ve personel alımı yapılacaktır. Haberimizde personel alma şartları ya da ne gerektiği gibi durumlara yer verilerek bilgiler aktarılacaktır. Müze Müdürlüğü personel alımı için adaylar başvurular ve kriterler gereğince başvuru yapabileceklerdir.

Ankara Üniversitesi tarafından yapılan alımlara bakılarak kadroda uygun kontenjan açılmasıyla işçi personel alınmaya başlanacaktır. Üniversitenin yayımladığı şartları taşıyan adaylar ön müracaatta bulunmaya hak kazanacaktır. Alınacak branş türü olarak da Antropoloji belirlenmiştir. Belirlenen şartların bilinmesi ve buna uygunluğun göz önünde tutularak başvuru yapılması oldukça önemlidir.

Müze Müdürlüğü Personel Alımında Aranan Şartlar Nelerdir?

İlk olarak T.C vatandaşı olması. Herhangi şekilde adli sicil ya da arşiv kayıtlarının olmaması. Hiçbir soruşturma kaydının olmaması. Akli dengesi yerinde olması. Adayların özellikle mesai saatlerine sadık kalması ve işini aksatmaması. Kişinin sağlık sorunu olmaması ve bunu ispatlar nitelikte sağlık raporu olması. Adayın Ankara Üniversitesinden ya da Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinden mezun olmuş olması. Müze Müdürlüğü personel alımı için bu Üniversiteler şart olarak belirlenmiştir.

Erkek adaylar askerliğini bitirmiş şekilde kanıtlı olarak belgelendirmek mecburiyetindedir. Verilen görevler adaylar tarafından eksiksiz ve aksatılmadan yapılmalıdır. Çalışma saatleri 8.00 – 17.00 aralığında olmaktadır. İşçi personeller geçici olacak şekilde 2 ay boyunca çalıştırılacaktır. Müze Müdürlüğü personel alımı için aranan şartlar bu şekilde belirtilmiştir.

Müze Müdürlüğü Personelliği İçin İstenen Evraklar

T.C nüfus cüzdanı, sağlık kurullarından alınan olumlu şekilde onaylanmış sağlık raporu. Ehliyeti bulunanların ehliyet belgesi fotokopisi. Herhangi bir sertifikası olanlar veya da alanla ilgili sertifikası olanların sertifikayı getirmeleri gerekecektir. Herhangi öğrenim belgesi ya da diploma getirilmelidir. Diploma yoksa da Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanmış mezun belgesi.

Başvurularda 13 Haziran – 15 Temmuz 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Bu tarihe kadar ön müracaatta bulunabilmek mümkündür. Müze Müdürlüğü personelliği için istenen evraklar bunlardan oluşmaktadır. Belirtilen tarihe kadar bu evraklarla birlikte başvuruların yapılması gerekir. Müzede yapılacak iş genellikle müzelerin yönetilmesi, eserlerin kaydedilmesi, sınıflandırılması, depolanması gibi işlerden sorumludur.

Ayrıca esrelerin korunması, tanımlanması, yasal yükümlülükler ile teşhis edilmesi görevleri de vardır. Geçici olarak verilecek olan personel işinde görevin ya da sorumluluğun başvuru sonucunda ne olduğu anlaşılacaktır. Müze Müdürlüğü personel alımı için ön başvuru tarihlerinin kaçırılmaması gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.