PTT'den Duyuruldu! 50 Bin TL Almak İçin Başvurular Bugün Başladı!

PTT'den Duyuruldu! 50 Bin TL Almak İçin Başvurular Bugün Başladı!

PTT'den SON DAKİKA müjdesi geldi: Başvurular az önce BAŞLADI! 50 Bin TL hemen hesapta, tek gereken başvuru yapmak

Asgari ücret zamlarından sonra pek çok farklı ürüne de zam yapıldı. Yapılan zamlar sonrasında nakit sıkıntısı yaşayan vatandaşlar da bankaların kapısını aşındırıyor. Nakit ihtiyaçları için bankaları tek tek dolaşan vatandaşlar bu kampanyayla sevinçten havalara uçuyor. Herkesin merakla beklediği o kampanya PTT'den geldi. PTT müşterilerine özel yapılan kampanya kapsamında 50.000 TL kredi verileceği belirtildi. Düşük faiz imkanı ile sunulan kredinin detayları merak ediliyor. İşte Aktifbank kredi detayları…

BAŞVURAN CEBİNİ DOLDURUYOR

Yaşanan zorlu ekonomik şartlarında en az zararla çıkmak isteyen vatandaşlar bankaların nakit kredi kampanyalarından yararlanmak istiyor. Bankalardan peş peşe açıklama gelirken son açıklamada PTT'den geldi. Vatandaşların nakit ihtiyaçlarına yönelik ihtiyaç kredisi kampanyası mı açıklayan PTT, vatandaşın cebini dolduruyor.

Müşterilerine özel yaptığı kampanya kapsamında emekli maaşını PTT üzerinden alan kişilerin ödemelerden yararlanabileceği duyuruldu. Nakit ihtiyacı olan emeklilerin PTT'ye başvuru yapabileceği belirtilirken 36 ay vadeli Kredi seçeneği de yüzleri güldürüyor. Başvuruda bulunan vatandaşların hesabına nakit 50.000 TL yatırılırken kredi notu ve gelir durumu göz önüne alınıyor. Gelir durumunu kanıtlamayan vatandaşlar kredi kampanyasından yararlanamazken bilgileri eksik olan kişiler de kampanyaya dahil edilmiyor.

NAKİT ÖDEMELERİ İÇİN HANGİ ŞARTLAR İSTENİYOR?

PTT üzerinden yapılan emekli kredi başvurusu için istenen şartlarda merak ediliyor. Başvurudan yararlanmak isteyen emeklilerin taşıması gereken şartlar şu şekildedir:

Emekli aylıklarının PTT üzerinden alınması gerekiyor.
Ödeme alacak kişinin en fazla 82 yaşında olması gerekiyor.
Kredi başvurusunda bulunacak kişinin Türkiye vatandaşı olması gerekiyor.
Başvuru yapacak kişinin aylık kazancının yarısı kredi ödeme planı kapsamında izin verilen maksimum tutarda olması gerekiyor.
Emeklilik durumunun resmi belgelerle kanıtlanması gerekiyor.

PTT KREDİ ÖDEMESİ NASIL YAPILIYOR?

PTT tarafından sunulan Kredi kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların PTT şubeleri üzerinden ya da kayıtlı telefon numaraları üzerinden başvuru yapması gerekiyor. PTT yazıp boşluk bıraktıktan sonra T.C kimlik numaranızı yazarak 30 50'ye mesaj göndermeniz durumunda başvurunuz bankaya iletilmiş olacak. Başvurunun ardından En geç 10 dakika içerisinde SMS olarak yanıt gönderilir. Başvurunun onaylanması ile birlikte gerekli evrak işlerinin tamamlanmasıyla ödemelerden yararlanabilirsiniz. Kredi başvurusu kapsamında kredi notu düşük olan ve gelir durumu kötü olan vatandaşlar ödemelerden yararlanamaz. Emekli kredisi için PTT'yi tercih eden vatandaşların Aktifbank başvurusunun da olması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.