Renault'tan Beklenen Haber Geldi! Markanın Ucuz Modeli 350 bin TL'den Satılacak...

Renault'tan Beklenen Haber Geldi! Markanın Ucuz Modeli 350 bin TL'den Satılacak...

Otomobil markaları arasında Fransız devi olarak tanınan Renault 2023 yılı için çok dikkat ve ilgi çeken bir müjde verdi. İşte 2023 yılı başından itibaren 350 bin TL’ye satılacak olan o Renault modeli…

2022 yılı sona erdi ve 2023 yılı yepyeni süprizler ile geldi. Bununla beraber ülkemizde tüm gözler otomobil piyasasında çevrildi. İşte Fransız devi Renault'un ucuz modeli hakkında tüm detaylar...

2022 yılını geride bıraktık. Otomobil piyasası için 2022 yılı pek de yüz güldüren bir yıl olmamıştı. Ekonominin kötü olması da buna etken olmuştu. Ama 2023 yılı otomobil alacaklar için süpriz ile geldi. Hem alıcı hem otomobil sektörü yöneticileri otomotiv piyasası için yeni yıldan oldukça umutlu.

2023 Yılında otomobil sektörü için ilk hamle otomobil devi Renault'tan geldi. Bilindiği gibi uzun bir zamandır Renault Kwid modelinin ucuz fiyata satışa çıkacağı biliniyordu. Yıllardır Türkiye pazarında yer alan ve her modeli ilgi gören Fransız otomobil devi Türkiye’de üretim gerçekleştiriyor.

Renault'un en sevilen modelleri Clio ve Megane başta olmak üzere Duster gibi pek çok modeli orta sınıfa hitap ediyor. SUV ve diğer ticari araçlara kadar Renault çok geniş bir model yelpazesi buunduruyor. Tabi ki Renault’un model yelpazesi yalnızca ülkemizde yer alan otomobiller ile sınırlı değil. Markanın Asya ve Avrupa’da çok daha farklı modelleri satılıyor. Bu araçlardan birisi de Renault Kwid modeli.

Renault Kwid’i diğer Renault modellerinden farklı kılan özellik ise fiyatı oluyor. Dışarıdan bakıldığında oldukça modern ve muazzam bir tasarım çizgisi olan Kwid tahmin edilen fiyatın çok daha altında satılıyor.

Asya Bölgesi'nde özellikle de Hindistan’da büyük bir kitlenin tercihi olan Renault Kwid modelinin yılın ikinci çeyreğinde ülkemizde de satışta olacağı iddia ediliyor.

Otomobil kulislerinde kkonuşulan ilk iddialara göre daha öncede ülkemizde satışa çıkacağı konuşulan Renault Kwid modelinin ülkemizde daha da uyguna satışa çıkacağı belirtiliyor. Renault Kwid Türkiye pazarına girdiğinde muhtemelen en ucuz otomobil sınıfında olacak. Hatta gelen bilgiler doğru ise açık ara en ucuz otomobil olacak.

Eğer, Renault Kwid Hindistan’daki fiyatına ek ÖTV ve KDV ile satışa çıkarsa fiyatı yalnızca 325 bin TL'den satılacak. Bu da Renault Kwid’in açık ara en ucuz araç olmasını sağlayacak. Şu zamana dek çıkan haberlerde ve kulislerde Renault yetkililerinden henüz resmi bir açıklama gelmedi. Önümüzdeki günlerde otomobilin Türkiye satışı ile ilgili bilgiler geldiğinde sizlerle paylaşacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.