SON DAKİKA! AFAD Deprem Bölgesinde Yaşanan Can Kaybı Sayısını Açıkladı! Hatay, Gaziantep, Osmaniye, Malatya, Adıyaman, Adana...

SON DAKİKA! AFAD Deprem Bölgesinde Yaşanan Can Kaybı Sayısını Açıkladı! Hatay, Gaziantep, Osmaniye, Malatya, Adıyaman, Adana...

Türkiye'yi derin hüzne boğan, Kahramanmaraş merkezi depremde, 10 ilimizde ciddi yıkımlara ve binlerce can kaybına neden oldu. Deprem bölgelerindeki kurtarma çalışmaları sürerken bir yandan da acı haberler de gelmeye devam ediyor.

Türkiye, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremin neden olduğu yaraları sarmaya çalışırken, bir yandan da acı haberleri almaya devam ediyor. AFAD son açıklamasında can kaybı sayısının arttığını duyurdu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Kahramanmaraş merkezinde meydana gelen ve 10 ilimizi vuran deprem felaketinde can kaybı sayısını açıkladı. Can kaybımız 20bin 318'e yükseldi. Yaralı sayısı ise 80 bin 88'e ulaştı.

Diğer yandan Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Pazarcık bölgesinde arama kurtarma çalışmalarının tamamlandığını duyurdu. İşte son dakika haberinin detayları...

AFAD, CAN YAKAN O SAYIYI AÇIKLADI

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), saat 01.50 itibarıyla "asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerde 20 bin 318 kişinin hayatını kaybettiğini, 80 bin 88 kişinin kurtarıldığını bildirdi.

AFAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli depremlerin ardından 1700 artçı deprem meydana geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.