Survivor 2023 Kadrosunda 7 Yarışmacı Açıklandı! Yarışmacıların 3’ü Kadın

Survivor 2023 Kadrosunda 7 Yarışmacı Açıklandı! Yarışmacıların 3’ü Kadın

Milyonlarca insanın merakla beklediği Survivor 2023 için geri sayım başladı. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği yarışmaya kimlerin dahil olacağı merak ediliyor. Bambaşka bir formatla ekranlara gelecek programın yeni 3 kadın yarışmacısı belli oldu.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2023 yarışması çok farklı bir şekilde ekranlara gelecek. Yeni sezonda 'akıl oyunları'nın ön planda olacağı yarışmanın kadrosu şekillenmeye başladı. Survivor 2023'te Berdan Mardini, Ümit Erdim ve Murat Eken'in ardından 3 kadın ünlünün de katılacağını Ilıcalı sosyal medya hesabından açıkladı.

Survivor 2023 kadrosunda hangi isimlerin olacağı merak konusu hâline gelmişken Acun Ilıcalı açıkladı;

İlk yarışmacı ünlü şarkıcı Berdan Mardini, ikinci isim ise Ümit Erdim oldu.

Ümit Erdim'in adrından Ilıcalı, Murat Eken'in Survivor 2023'e katılacağını açıklamıştı.

Acun Ilıcalı Berdan Mardini, Ümit Erdim ve Murat Eken'in ardından Survivor 2023'ün 3 kadın yarışmacısını da açıkladı.

SURVİVOR 2023 KADROSU BELLİ OLDU MU?

Yeni sezon ünlüler kadrosunda hangi isimlerin yer alacağı tahminleri devam ederken Acun Ilıcalı'dan müjdeli haber geldi. Ilıcalı, kadroda yer alacak dört ismi açıkladı.

SURVİVOR 2023'ÜN İLK YARIŞMACISI BERDAN MARDİNİ OLDU!

Survivor'ın 2023 yılındaki yeni sezonunda yarışacak ilk isim Berdan Mardini oldu. Son günlerde yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Berdan Mardini'nin bir süredir Survivor'a hazırlandığı ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı Survivor 2023 için kolları sıvarken Instagram hesabından ilk ismin Berdan Mardini olduğunu açıkladı. Yeni bir formatla ekrana gelecek Survivor 2023 kadrosunda yer alan ilk isim şarkıcı Berdan Mardini oldu.

SURVİVOR 2023'ÜN İKİNCİ YARIŞMACISI ÜMİT ERDİM OLDU!

Oyunculuğun yanı sıra aldığı pilotaj eğitimleriyle pilotluk kariyerinde de emin adımlarla ilerleyen Ümit Erdim, Survivor 2023 yarışmasında yer alacak.

Yarışmaya sıkı bir şekilde hazırlanan Ümit Erdim'in Survivor'a seçildiğini Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından duyurdu.

Ilıcalı, "Ümit Erdim Survivor 2023 kadrosuna dahil oldu. Başarılar dilerim" paylaşımında bulundu.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR'IN SEVİLEN OYUNCUSU MURAT EKEN KADRODA

Yıllar önce Kanal D'de yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar ile adını geniş bir kitleye duyuran sevilen oyuncu Murat Eken, Survivor 2023'ün 3. yarışmacısı oldu. Sosyal medya hesabından haberi duyuran Acun Ilıcalı "Başarılar dilerim" dedi.

DÖRDÜNCÜ İSİM: YUSUF GÜNEY!

Kadroya katıldığı açıklanan dördüncü isim ise ünlü şarkıcı Yusuf Güney oldu.

3 YENİ İSİM DAHA AÇIKLANDI!

Acun Ilıcalı sosyal medya hesabı üzerinden kadroya katılan üç yeni ismi açıkladı. Ilıcalı; "Sevgili Zeynep Alkan, Seçkin Piriler ve Cansu Tuman Survivor 2023 kadrosuna dahil oldular, hepsine başarılar dilerim." açıklamasında bulundu.

İşte o isimler:

HAMDİ ALKAN'IN KIZI ZEYNEP ALKAN
SEÇKİN PİRİLER
CANSU TUMAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.