Yalı Çapkını 15. Bölüm İfşalandı! Ferit Resmen Seyran’ı Daha Kaçırıyor

Yalı Çapkını 15. Bölüm İfşalandı! Ferit Resmen Seyran’ı Daha Kaçırıyor

Star Tv ekranlarında yayınlanan, başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı Yalı Çapkını sezona öyle bir giriş yaptı ki, konuşulmadan bir gün bile geçmiyor.

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Yalı Çapkını’nın başrolleri Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir izleyiciler tarafında birbiriyle çok yakıştırılırken, Saraçoğlu uzun süredir kendisi gibi oyuncu olan Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde de Yalı Çapkını dizisinde Seyran ve Ferit’in öpüştüğü görüntüler sızdırılmıştı. Günler sonra yine bir Ferit Seyran sahnesi sızdırıldı.

Geçtiğimiz günlerde sahnelerinin ifşalanmasıyla gündemde gelen Yalı Çapkını yine ifşalandı. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir, Yalı Çapkını'nda yan yan geldiklerinden beri dedikoduların ardı arkası kesilmiyor.

YALI ÇAPKINI 15. BÖLÜM FRAGMANI

Bir yandan da Afra Sarçaoğlu, 2018 yılında İyi Oyun adlı dizinin setinde tanıştığı Mert Yazıcıoğlu ile birlikte. Bu üçlü geçtiğimiz günlerde Afra Saraçoğlu'nun doğum gününde yan yana gelmiş, Saraçoğlu'nun bir anda Mert Ramazan Demir'in eline tutmaya çalıştığı anlar çok konuşulmuştu.

Saraçoğlu-Yazıcıoğlu çiftinden daha sonra 'Sabrımızı sınamayınız' notuyla konuya dair bir paylaşım gelmişti. Yalı Çapkını son bölümde Seyran ile Ferit'in aşkını gün yüzüne çıkaran öpüşme sahnesi izlenme rekoru kırdı ve dizinin total reytingi ilk kez 15'e yaklaştı. Yalı Çapkını'nın 13. bölümünde Seyran, New York'a gitmeye karar veren Ferit'i kararından vazgeçirmek için aniden öpünce sosyal medya yıkılmıştı. O görüntüler sosyal medyaya sızdırılmıştı.

Yalı Çapkını bu ifşadan sonra yine bir öpücük ifşasıyla gündeme gelmişti. Bu sefer sızan sahnede Yalı Çapkını'nın Pelo'su ve Ferit'inin öpüştüğü görülüyordu. Sosyal medyayı sallayan o anlara dair 'Ya bu dizi hep böyle öpüşmeli sevişmeli mi geçecek' yorumları yapılmıştı. Tüm bunların ardından Yalı Çapkını'ndan bir ifşa daha var. Yeni bölüm senaryosuna göre o sahne şöyle;

İŞTE SIZAN GÖRÜNTÜ

'Seyran, Ferit'in sakinleşmeyeceğini anlayıp son kez konuşmak için arabaya gidiyor. 'Ferit git buradan' diyor. Ferit de Seyran'ı buradan döndüremeyeceğini anlayıp Seyran inmeden gaza basıp Seyran'ı kaçırıyor, dağ evi sahnesi ise bu yüzden.' Öte yandan Mert Ramazan Demir ve Kubilay Aka'nın bir etkinlik esnasında tartışma yaşadığı iddia edilmişti. Bunun sebebinin de Kubilay Aka'nın; Mert Ramazan Demir'in, Mert Yazıcıoğlu ile birlikte olan Afra Saraçoğlu'na fazla samimi davranmasıydı. İşte başta Mert Yazıcıoğlu ve Afra Saraçoğlu olmak üzere ünlülerin merak edilen eşleri ve sevgilileri.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.