Temmuz Ayının Burçlara Etkisi! Bu Ay Burçlar İçin Nasıl Geçecek?

Temmuz Ayının Burçlara Etkisi! Bu Ay Burçlar İçin Nasıl Geçecek?

2022 yılının yeni bir ayına giriş yapmaktayız. Temmuz ayının ilk günleri göksel, transit etkisi bizleri çok şaşırtacak. Özellikle Yengeç burcunda gerçekleşecek olan yeniay etkileri hem aile hem de ekonomik olarak etkisini hissettirecek.

2022 yılının yeni bir ayına giriş yapmaktayız. Temmuz ayının ilk günleri göksel, transit etkisi bizleri çok şaşırtacak. Özellikle Yengeç burcunda gerçekleşecek olan yeniay etkileri hem aile hem de ekonomik olarak etkisini hissettirecek. Bayram öncesindeki hafta ekonomik olarak dövizin seyri düşük olacak. Bayramdan sonraki artış ise olumsuz anlamda etkisini bizlere gösterecek. Mars gezegeni de 5 Temmuz’da Boğa burcuna geçerek 20 Ağustos’a kadar Boğa burcunda seyredecek.

Önümüzdeki günlerde herhangi bir şey için eyleme geçerken daha yavaş hareket etmeye başlayacağız. İletişim gezegeni olan Merkür Yengeç burcuna 5 Temmuz’da geçecek ve bu 4 Ağustos’a kadar devam edecek. Temmuz’un ilk haftası merkezimiz tamamen aile olacağı için aile konularına daha ağırlık verilecek. 10 Temmuz Pazar günü astroloji sürpriz gelişmeler ile güzel haberler getirecek gibi. Ayrıca kazançlı çıkılacak olan projeler de gerçekleştirilecek.

Koç ve Yükselen Koçlar

Temmuz’un ilk haftası Koçlar için oldukça hareketli ve kariyer anlamında da gelişmeler söz konusu. Bu dönemde finansal olarak harcamaları oldukça dengeli ve kontrollü harcamakta fayda var. Yeni bir sözleşme ya da tatil planları söz konusu olabilir. Temmuz’un son 15 gününde ise aileyle ilgili olan güzel gelişmeler, aşk hayatınızla ilgili mutluluklar olabilir.Yatırımlardan kazançlı çıkabileceğiniz güzel gelişmelerde de son haftayı kapatabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğalar

Temmuz’un ilk haftası maddi olarak zorlanan Boğalar seyahatlerde ve işinizle ilgili olan birtakım konularda sorunlar yaşayabilirsiniz. Temmuz’un 15’inden itibaren de anlaşmalar konusunda şanslı olabilirsiniz. Ay sonunda yabancılarla yapacağınız çalışmalarda netice almanız uzayabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler

2022 Temmuz ayı burçları neler bekliyor? Haberimizde sıra İkizler burcunda. İlk haftaya enerjisi düşük şekilde başlayan İkizler burcu sağlıkla ilgili olan bazı problemleri kafasına takabilir. Ayrıca finansal anlamda da yeni anlaşmalara imza atabilirsiniz. Kredi ve vergi borcu gibi ekonomik durumlar gündeme gelebilir. Kardeşiniz veya yakın çevrenizden destek almanızla sözleşmeler ve iş görüşmeleri de olumlu geçecek. Ayın son haftasında ise sürpriz tatil gelişmeleri yaşanabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler

Temmuz’un ilk 15 günü Yengeçler için oldukça güzel geçecek. Hayatınıza olumlu gelişmeler gelebilir. Aile ve kardeş ziyaretleri ise sizleri mutlu edecek. 13 Temmuz’da gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte ikili ilişkilerde sorunlar ortaya çıkabilir. 19 temmuz’da yıldızınız parlayacak ve yeni fırsatlarla karşılaşacaksınız. Emeklerinizin karşılığını almaya başlayabilirsiniz. Temmuz hangi burç? diyenler için de Yengeç burcunu söylemek tam yerinde.

Aslan ve Yükselen Aslanlar

Temmuz ayının ilk 15 günü sosyalleşmek ve eğlenmek ön planda. Yapılacak olan aile ziyaretleri ve seyahatler sizleri mutlu edecek. Sağlık problemleri açığa çıkabileceği için beslenmenize dikkat etmelisiniz. Yeni bir döneme geçiş yapmakta ve hayallerinizi gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başaklar

Uluslararası olarak yapacağınız çalışmalar bu dönem sizi biraz zorlayacak olsa da güzel sonuçlanabilir. 5 Temmuz’dan itibaren bol bol gezip eğlenebileceğiniz bir dönem sizleri beklemekte. Kalbi boş olanlar için hayatına yeni biri girebilir müjdesi var. Ay sonunda ise ekstra harcamalar yapmanız olası.

Terazi ve Yükselen Teraziler

Temmuz ayının ilk haftası aile sorunları, sağlıkla ilgili ödemeler, ailedeki bireylerin sağlık sorunları ön planda. 13 Temmuz zamanında aile ile ilgili konularda sevinebilir ya da üzülebilirsiniz. Temmuz’un diğer yarısında kariyerinizle ilgili olarak istediğiniz şeylerin şansı daha çok yükselecek. Son hafta ise yeni grup çalışmaları ve işbirlikleri olabilir. Aşk ve yatırımda ay sonunda ağırdan almalısınız.

Akrep ve Yükselen Akrepler

Temmuz’un ilk yarısı sizlere iyi gelecek ve enerjiniz yükselecek. Yurtdışına yerleşmek ya da seyahat etmek durumları olabilir. Sürpriz tatiller olabilir ve kariyerinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Temmuz ayı burç yorumları açısından Akrepler de hareketli ve kazançlı olabilir.

Yay ve Yükselen Yaylar

İlk hafta sağlık sorunları ve seyahat harcamaları ön planda. Seyahatler artacak ve yurtdışı konuları ay sonunda daha çok gündeme gelecek. Eski bir aşkınız tekrar alanıza girebilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar

13 Temmuz’da Dolunay ile birlikte ayrılık, işten çıkarmalar ve kayıplar yaşanabilir. İş hayatınızda yeni işbirlikleri yapabilir, ay sonunda da aile sıkıntıları yaşanabilir.

Kova ve Yükselen Kovalar

Aile sorunları ilk hafta kendini hissettirebilir, sağlığınızla ilgili gelişmeler de yaşayabilirsiniz. Yeni iş sahibi olma, ortaklık teklifi, ay sonunda tatil planları gündeminizde olacak.

Balık ve Yükselen Balıklar

Temmuz’un ilk haftasında kardeşlerle ilgili sorunlar yaşanabilir. Arzu ettikleriniz 13 temmuz’da gerçekleşebilir ve kalbi boş olanların aşkı tutturması muhtemel. Sağlığınıza da özen göstermeniz gerekebilir. Ayrıca 2022 en şanslı burç Balık burcu olarak da bilinmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.