PTT'den Anında Ödeme Alabilirsiniz! Nakit İhtiyacı Olana 10.000 TL Ödeme Yapılacak...

PTT'den Anında Ödeme Alabilirsiniz! Nakit İhtiyacı Olana 10.000 TL Ödeme Yapılacak...

PTT'den anında para dağıtılmaya devam ediyor. Özellikle de nakit gereksinimi olanlara nakit para anında veriliyor. İşte detaylar...

PTT'den anında nakit sıkıntısı çeken kişilere nakit para verilmeye devam ediliyor. Özellikle TC kimlik numarası son hanesi 0,2,4,6,8 olan vatandaşlara 10.000 TL nakit ödeme fırsatı sağlanıyor. PTT ve Aktif Bank işbirliği ile yapılan kampanya kapsamında detaylar netlik kazandı. Vatandaşlara verilen anında kredi ile siz de uygun faiz oranlarından yararlanarak 10.000 TL paranızı alabilirsiniz.

PTT 10.000 TL Nakit Para Veriyor

PTT'den nakit ihtiyacı olanlara anında kredi desteği verileceği duyuruldu. Verilecek kredi desteği için bazı şartlar bulunuyor. PTT ile Aktif Bank aracılığı ile verilen bu krediden faydalanmak için bazı koşulları karşılamak gerekiyor. Sunulan bu şartlar arasında özellikle kredi puanı etkili oluyor. Kredi puanı düşük olan kişilere kredi verilmemektedir. Kredi notu 1100 puanın altında olan bireylerin de kredi almasına imkan tanıyan banka olarak karşımıza çıkan Aktifbank kredisine siz de başvurunuzu yapabilirsiniz.

Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Aktifbank web sitesi üzerinden giriş yaptığınızda TC kimlik numaranızdan başvuru yapıp 10.000 TL kadar kredinizi alabilirsiniz. Hem uygun faiz oranı hem de düşük faizler ile sunulan bu kredinin faiz oranı yüzde 4,09 oranında olurken 36 ay vade yaptığınızda aylık ödemeniz 613 TL oluyor. 10.000 TL kredi için bankanın sizden alacağı kredi tahsis ücreti ise 55 TL'dir. Aylık ödemesi 613 TL olacağından dolayı bu tutar günlük olarak hesaplandığında 20,40 TL olmaktadır.

Aktifbank'ın resmi internet sitesi üzerinden başvuru işleminizi yapabileceğiniz gibi ayrıca bankaya kayıtlı olan telefon numaranız üzerinden SMS ile başvuru yapabilirsiniz. Telefonunuzun mesaj bölümünü açın ve KREDİ yazıp boşluk bırakın TC Kimlik Numaranızı yazarak 3050’ye kısa mesaj göderebilirsiniz. Kredi başvurunuz onaylandığında siz de parayı hemen hesabınıza atabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.