TC Kimlik Numarasına Göre 55.000 TL Ödeme Müjdesi Geldi!  Son Hanesi 0-2-4-6-8 Olanlara Anında Verilecek...

TC Kimlik Numarasına Göre 55.000 TL Ödeme Müjdesi Geldi! Son Hanesi 0-2-4-6-8 Olanlara Anında Verilecek...

TC. Kimlik numarasının son hanesi baz alınarak 55.000 TL nakit ödeme alacak olan vatandaşlara duyuru geldi.

55.000 TL'ye kadar nakit kredi almak için başvurularınızı hemen yapmak için uygun faiz oranları ile Akbank tarafından başlatılan İhtiyaç kredisi kampanyasına katılabilirsiniz. Hızlı bir şekilde ve kısa süre içinde bankadan nakit kredi kullanabilirsiniz. Akbank'tan 55.000 TL İhtiyaç kredisi kampanyasına katılım sağlayarak, başvurularınızı gerçekleştirecek tüm bireylere 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturarak kredi imkanı sunmaktadır.

TC Kimlik Numarasının Son Hanesine Göre Ödeme Yapılacak...

TCKN'ye göre yapılacak olan ödemeler için ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlara kredi notu uygun olması durumunda işlemlerine hemen yapabiliyor. Kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazarak kısa mesajı 44 25'e gönderin. Bu durumda ihtiyaç kredisi başvurunuz tamamlanmış olacak.

TC kimlik numarası ile yapılan başvuruda kredi ödemelerinizi hızlı bir şekilde hesaplarınıza yatırabilecek veya Akbank Direkt uygulamasından da kredi alabileceksiniz. Başvurularınızı gerçekleştirecek olan Akbank müşterileri banka şartlarına uygun olmaları halinde işlemlerini yapabilmeleri için öncelikli olarak uygun faizlerle kredi sağlanması için kredi notuna bakılacak.

Kredi Notu Uygun Olanlara Verilecek

Banka kredi puanı 1400 ve üzerinde olanlara, Akbank'tan oluşturulan kampanya kapsamında TCKN son hanesine göre sağlanacak ihtiyaç kredisi kampanyalarına katılım sağlayarak, hızlı bir şekilde gelir belgesiz şekilde kredi alabilirler. Akbank Direkt uygulaması üzerinden kredi notu yüksek olanlar başvuru yapabiliyor. TC Kimlik numaranız üzerinden yapılacak olan başvuruların ardından bireysel müşterilere bu kampanyalara katılarak diledikleri an ödeme sağlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.