2022 Survivor All Star Tartışmalı Şampiyonu Nisa Bölükbaşı Kupasıyla Kapı Kapı Geziyor...

2022 Survivor All Star Tartışmalı Şampiyonu Nisa Bölükbaşı Kupasıyla Kapı Kapı Geziyor...

Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı 2022 yılının Survivor şampiyonu oldu. Tartışmalı şekilde şampiyonluğu eleştirilen yarışmacının kutlamaları hala devam etmekte. Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı 2020 Survivor da aynı şekilde ses getirmiştir.

Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı 2022 yılının Survivor şampiyonu oldu. Tartışmalı şekilde şampiyonluğu eleştirilen yarışmacının kutlamaları hala devam etmekte. Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı 2020 Survivor da aynı şekilde ses getirmiştir. 2022’de de bunu kupayla taçlandırmıştır. Epeyce ses getiren yarışmacı seyirciler tarafından sevilerek yoğun ilgi gördü. Şampiyonluğu için farklı kişiler eleştirilerde ve iddialarda bulunsa da kupayı kaldıran o oldu. Ona gösterilen ilgi ve sevginin hakkını vererek kupayı kaldıran Nisa Bölükbaşı 12 yılın ardından ilk defa şampiyon olan ilk kadın yarışmacı.

2022 şampiyonluğu sonrasında sevgili Ogeday Girişken ile de samimi görüntüleri çekilerek sosyal medyada gündem olmuştur. Görüntüler çok konuşuldu. Önceki günlerde Nişantaşı’nda görüntülenen Nisa Bölükbaşı tüm dikkatleri yine üzerine çekmiştir. Yarışmadaki performansı ve şampiyon olmasıyla da çok sık konuşulan Nisa Bölükbaşı özel hayatıyla gündeme gelmeye başlamıştır.

Hem enerjisi hem azmi hem de sevenlerin desteğiyle şampiyonluk koltuğuna oturan Nisa Bölükbaşı’nın mutluğu hala devam etmekte. İlk yıl daha çok özel hayatı gündem olan şampiyon daha çok kişilerle anılmıştı. Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı her fırsatta sevenleriyle mutluğunu paylaşmaktadır.

Nisa Bölükbaşı Özel Hayatı

Survivor’da 2020 yılında yarışan Nisa Bölükbaşı ilk olarak Sercan Yıldırım ile anılmaktaydı. Ardından Barış Murat Yağcı ile sevgili olmuş ve evlilik teklifi dahi almıştı. Ancak ilişki daha fazla sürmeden ayrılık kararı alındı. 2022 Survivor yarışmacılarından Ogeday Girişken ile aşk yaşamaya başlayan Nisa Bölükbaşı şampiyonluğunu ilk olarak sevgilisiyle paylaşmıştır. Nisa Bölükbaşı şampiyon olduğu gece ilk kez olarak sevgilisiyle en samimi pozunu vermiştir.

Şampiyon ayağının tozuyla bir de yeni yaşını kutladı. Ogeday Girişken ile pozlar ardı ardına geldi. Nisa Bölükbaşı özel hayatı ve buna dir pozları kaldığı yerden devam etmekte.

Nisa Bölükbaşı’na Romantik Kutlama Geldi

Nisa Bölükbaşı yeni yaşını Ogeday Girişken ile kutladı. Kutlama oldukça romantik ve samimi pozlar eşliğinde devam etti. Ogeday Girişken güzel bir notla şampiyonun doğum gününü kutladı. Ogeday notunda: “Masal 24 sene önce tam bugün başladı. Mutlu sonla biten değil mutlu mutlu devam eden masalın kahramanı iyi ki doğdun!” sözleriyle paylaşım yaptı. Nisa Bölükbaşı’na romantik kutlama paylaşımlarında oldukça olumlu ve güzel yorumlar geldi.

Yakın zamanda görüntülenen şampiyonun elindeki kupa da gözlerden kaçmadı. Otomobilin bagajına kupasını koyan Nisa Bölükbaşı sevincini yaşamaya devam ediyor. Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı şampiyonluk kupasıyla da ayarıca ilgi odağı haline geldi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.