Sarallar Soruşturması Ünlü İsimlerin İfadesiyle Devam Ediyor! Gözaltında Olanlardan Biri de Erdal Acar

Sarallar Soruşturması Ünlü İsimlerin İfadesiyle Devam Ediyor! Gözaltında Olanlardan Biri de Erdal Acar

Sarallar soruşturması haberimizde yer vereceğimiz üzere Sarallar olarak bilinmekte olan suç örgütüyle ilgilidir. Organize suç örgütüne yönelik olarak başlatılan operasyonda ünlü isimlere de yer verilmiştir.

Sarallar soruşturması haberimizde yer vereceğimiz üzere Sarallar olarak bilinmekte olan suç örgütüyle ilgilidir. Organize suç örgütüne yönelik olarak başlatılan operasyonda ünlü isimlere de yer verilmiştir. Yapılan operasyon ile Erdal Acar da göz altına alınıp diğer şüphelilerle birlikte adliyeye sevk edilmiştir. Dört gün süren gözaltı süreleri 8 güne uzatılmış ve yeniden gözaltı süreleri uzatılmıştır. İkinci kez gözaltı kararı süresi uzatılan Sarallar soruşturması konusunda adı geçenler içinde ünlüler de var.

Bilgi almak maksadıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğüne ünlü isimlerden Erkan Petekkaya, Sinan Engin gibi isimlerde çağrılmıştır. Buna ek olarak Aylin Coşkun’un da ünlü isimler arasında yer aldığı belirtilmektedir. Ayrıca şarkıcı Elif Karlı ve eşi A.C Karlı’da göz altına alınanlar arasındadır. Operasyon İstanbul Emniyetine bağlı olan Organize Suçlarla Mücadele ekibi düzenlemiştir. İstanbul Anadolu Yakasında faaliyetler yürüttüğü bilinen suç örgütüne çeşitli illerde de baskınlar yapılmıştır.

Bu baskınlar İstanbul, Kocaeli, Samsun, Antalya, Yalova, Muğla, İzmir, Tekirdağ, Trabzon, Ankara, Artvin gibi illere de operasyon düzenlenmiştir. Bu operasyonlar ve baskınlar sırasında birçok çete üyesi gözaltına alınmıştır. Sarallar soruşturması en ince detayına kadar devam etmektedir.

Sarallar Soruşturmasında Çetelere Gözaltı

121 çete üyesi yakalanıp gözaltına alınmıştır. Bu suç örgütü çok sayıda nitelikli olarak yağma, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma ve kasten yaralama gibi suçlara karıştıkları da oraya çıkmıştır. 121 çete üyesine gözaltı sırasında yapılan araştırmalar birçok eşyanın ortaya çıkmasıyla sonuçlanmıştır. 46 adet ruhsatsız tabanca, 55 adet şarjör, 6 adet av tüfeği, suikast silahı, susturucu, bin adet mermi, çelik yelek, çok fazla sayıda çek ve senet, 900 bin dolar ve 413 bin Euro yakalanmıştır.

Emniyete Çağrılan Ünlü İsimler

Operasyonda göz altına alınanlardan Erdal Acar özellikle Çete Elebaşı olarak anılmaktadır. Buna ek olarak bazı emniyete çağrılan ünlü isimler de dikkat çekmektedir. Operasyon ve konu hakkında daha dkkatli ve detaylı bilgi almak adına bilgilerine başvurulmaktadır. Erkan Petekkaya, Sinan Engin, Aylin Coşkun, Elif Karlı ve eşi olmak üzere Emniyet Müdürlüğüne çağrılmışlardır.

Olayın gidişatı ya da en ufak bilginin alınabilmesi adına ünlü isimlerden bilgi alınarak sürece devam edilmektedir. Sarallar soruşturması ülkenin bazı illerinde de devam etmekte olup şüpheli görülen çetelere baskın yapılmaktadır. Bu operasyon ve baskınlardan dolayı ortaya çıkan bazı eşyalarında varlığı söz konusudur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.