Survivor Yarışması Bitti Ortalık Karıştı! Adem Kılıççı Acun Ilıcalı'yı Neden Sildi Attı?

Survivor Yarışması Bitti Ortalık Karıştı! Adem Kılıççı Acun Ilıcalı'yı Neden Sildi Attı?

Survivor 2022 All Star yarışmasında Nisa Bölükbaşı ile finale kalmış olan yarışmacı Adem Kılıççı 'dan şok hamle geldi. Acun Ilıcalı'yı sosyal medya hesabından takipten çıkan Adem Kılıççı neden böyle bir harekette bulunduğu araştırılıyor.

Survivor 2022 All Star yarışmasında Nisa Bölükbaşı ile finale kalmış olan yarışmacı Adem Kılıççı 'dan şok hamle geldi. Acun Ilıcalı'yı sosyal medya hesabından takipten çıkan Adem Kılıççı neden böyle bir harekette bulunduğu araştırılıyor. Konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Ancak konunun detayları hız kesmeden merakla araştırılıyor.

TV8 ekranlarında Türkiye'nin en çok izlenen yarışması Survivor büyük finalini yaptı. Survivor All Star 2022 30 Haziran akşamı İstanbul'da yapılan büyük finalde şampiyonunu belirledi. Finale kalan Adem Kılıççı ve Nisa Bölükbaşı arasında yaşanan rekabette SMS oylarıyla kazanan Nisa oldu. Yarışma sonrası ise Adem'den şok bir hareket geldi. Adem, Acun Ilıcalı'ya takipten çıkardı.

Yarışmayı 3. olarak tamamlayan Batuhan Karacakaya'nın annesi de oğlunun haksızlık yapıldığını belirterek daha önce Acun Ilıcalı'ya sitemde bulunmuştu. Akıllardaki soru ise Adem’in aynı şekilde Acun Ilıcalı'ya tepki gösterip göstermediğiydi.

Acun Ilıcalı'yı Sildi

Survivor All Star finalinden önce 3. olan Batuhan'ın annesi oğlunun hakkını yendiğini söylemiş ve Acun Ilıcalı'ya sitemde bulunmuştu. Aynı konu yeniden gündeme mi geldi. Survivor tarihinde 3. kez final koltuğuna oturan ve büyük bir başarıya da imza atan Adem, Acun Ilıcalı'yı hedef alarak yarışmanın final yapmasının ardından Instagram hesabından Acun Ilıcalı’yı sildi ve takipten çıktı. Adem'in bu hamlesi kısa sürede sosyal medyada merak konusu haline geldi. Pek çok sosyal medya kullanıcısının dikkatlerinden kaçmadı. Ancak Adem Kılıççı'nın daha önce de Acun Ilıcalı’ya istek göndermedi ve takipte olmadı belirtildi. Adem Kılıççı konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmazken Instagram takipçileri daha önce de Adem Kılıççı'ın sosyal medya hesaplarından Acun Ilıcalı’yı takip edilmediğini belirtti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.