Teşkilat dizisinin 3. sezonun ilk fragmanı geldi! Yeni dönemin şifreleri ortaya çıktı

Teşkilat dizisinin 3. sezonun ilk fragmanı geldi! Yeni dönemin şifreleri ortaya çıktı

Teşkilat Terör Devletini Engellemek İçin Operasyona Başlıyor… Ekip Canını Ortaya Koyduğu Yeni Bir Yolculuğa Çıkıyor. TRT 1’de yayınlanan, ilk bölümünden itibaren izleyicilerin favorisi olarak reytinglerin zirvesinde yer alan ‘Teşkilat’ üçüncü sezonuna 2

Teşkilat’ın sezon finalinin ardından büyük heyecan yaratan gelişmeler, izleyiciler tarafından merakla beklenirken yeni sezon açılışında büyük sır perdesi aralanacak, izleyici yepyeni bir Teşkilat ile karşılaşacak. Teşkilat, kadroya eklenen oyuncular, yeni mekanlar ve sürprizlerle dolu hikayesiyle yine ekranların favorisi olacak.

Teşkilat’ın yeni sezon ilk bölümünde bu hafta neler olacağı da çok merak ediliyor. İşte dizinin üçüncü sezon başlangıcıyla ilgili tüm detaylar ve yenilenen tüm oyuncu kadrosu:

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın isimsiz kahramanlarının düzenledikleri korkusuz operasyonla ‘Şirket’ yok edilmiştir. Bu gelişme derinlerdeki karanlık yapılanmanın yıllardır sinsice planladıkları terör devleti emellerini harekete geçirir. Bu yapılanmanın meşru zeminde bir terör devleti kurmak için harekete geçtiğini öğrenen Teşkilat, bunu engellemek adına operasyon başlatır. Bu ölüm görevine genç ve korkusuz teşkilat mensubu Ömer fedakarca talip olur ancak bu zorlu görev öncesi hayatı boyunca onda derin yaralar bırakacak olan büyük bir olay yaşayacaktır.

Diğer yanda Zehra, yaşadığı büyük acının ardından kızı Yağmur’la birlikte yeni bir hayat kurmaya çabalamaktadır. Fakat geçmişinin onun peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Ekibin yaşadığı yıkımdan kendisini sorumlu tutan Zehra, istihbarattan bağımsız, canı pahasına bir yola çıkar. Bu yol, onu geçmişiyle karşılaştırdığı gibi kritik bir seçimin eşiğinde bırakacaktır.

Yönetmenliğini Burak Arlıel’in yaptığı Teşkilat’ın üçüncü sezonundaki oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

“Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Levent Can, Yunus Emre Yıldırımer, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Ergün Metin, Seren Deniz, Yunus Narin, Atılay Uluışık, Cansu Büşra Tuman, Ebru Nil Aydın, Hande Dilan Hancı, Ela Naz Koçak.”

‘Teşkilat’, 2 Ekim Pazar akşamı TRT 1’de.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.