Acil Nakit İhtiyacına Faizsiz 10.000 TL Taksitli Nakit Avans Verilecek! Faizsiz Avans Kampanyasından Başvuran Yararlanacak...

Acil Nakit İhtiyacına Faizsiz 10.000 TL Taksitli Nakit Avans Verilecek! Faizsiz Avans Kampanyasından Başvuran Yararlanacak...

Acil nakit ihtiyacı olanların maddi olarak rahatlamaları adına bankadan güzel haber geldi. Özellikle faizsiz nakit ihtiyacına yönelik olarak İş Bankası 10.000 TL Taksitli Nakit Avans kampanyası duyuruldu. İşte tüm detaylar...

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara maddi olarak bunalmaları ve borçlarını karşılamakta zorluk çekmeleri durumunda bankadan kritik bir teklif yapıldı. Özellikle faizsiz nakit avans arayışı içinde olanlar İş Bankası'ndan 10.000 TL’ye dek Taksitli Nakit Avans kampanyası paylaşıldı. Bankaların sunmuş olduğu bu teklif ile birlikte ilaveten müşterilene özel fatura desteği verilecek. Ücretsiz para transfer desteği, dijital uygulamaya ücretsiz olarak kayıt olma fırsatı ve benzeri farklı haklar için tanımlanıyor.

İş Bankasın'dan Faizsiz 10 Bin TL Nakit Avans İçin Başvuru Nasıl Yapılır?

İş Bankası’ndan Ocak ayına özel Faizsiz Nakit Avans kampanyası veriliyor. Belirlenen kredi kartı borçlarını ödeyebilmek için Taksitli ve Faizsiz Nakit Avans 10.000 TL’ye varıncaya kadar ek kazanç oluşturuyor. Üstelik bankanın sunduğu ek teklifler ile birlikte ay içinde yapacağınız harcamaya özel ek indirim imkanı sunuluyor.
Kış aylarında aile bütçesini etkileyen doğalgaz fatura ödemelerine kolaylık sağlayacak bu kampanya sayesinde İş Bankası vatandaşa imkan sağladı. Aylık % 10 fatura desteği ile toplam 500 TL’ye kadar fatura indirimi verilecek.

EFT ve Havale İşlemi İçin Blu TV Üyeliği 1 Yıl Ücretsiz!

İş Bankası’ndan vatandaşa verilen ve 1 yıl boyunca işlemlerde EFT ya da havale ücreti ödemeyecek. Şube ya da banka ATM’sine gerek kalmadan mobil uygulamadan başka bir hesaba 7/24 para transferi işlemleri ücretsiz olacak.

Günümüzde dijital yöntemler daha fazla ön plana çıkıyor. Platform üzerinde onlarca dizi ve film yapımı ya da belgesel aylık belirli bir ödeme karşılığında bir şekilde izlenebiliyor. İş Bankası kampanyalı dönemi sürerken ay sonuna dek müşteri hesabı olanlara özel bir yıl boyunca ücretsiz BluTV aboneliği hediye veriyor.

Kampanyaya Başvuru İşlemleri Nasıl Yapılır?

31 Ocak 2023 tarihinde bitecek kampalardan yararlanmak için şubeye gitmeye gerek kalmadan İşCep üzerinden görüntülü görüşme yöntemi ile müşteri hesabı oluşturmak yeterli. 2023 yılına özel olarak verilen faizsiz ve Taksitli Nakit Avans kampanyasından yararlanmak için müşterilerin banka müşterisi olduktan sonra kredi kartı için başvuru yapması gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.