Az Önce Meclis Onayladı! Emekliye 10.000 TL Ödeme Yapılacak! ATM'den Hemen Alabilirsiniz

Az Önce Meclis Onayladı! Emekliye 10.000 TL Ödeme Yapılacak! ATM'den Hemen Alabilirsiniz

Son dönemde başta emekliler olmak üzere çeşitli promosyon kampanyaları sürerken, Yapı Kredi'den bu kez kredi hamlesi geldi. İşte bankanın sıfır faizle dağıtacağı kredinin detayları.

Kamu bankaları ile promosyon rekabetine giren özel bankalar arasında yer alan ve en yüksek promosyonlardan birisini dağıtan Yapı Kredi'den bu kez de sıfır faizli kredi haberi geldi.

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için Yapı Kredi Bankası'ndan yüzleri güldürecek açıklama yapıldı. Yapı Kredi Bankası'nda ihtiyaç kredisi çekecek olan vatandaşlar için 10.000 TL limit ile 6 ay vade seçeneği sunuluyor. İşte Yapı Kredi kampanya detayları…

SIFIR FAİZ İMKANI

Yapı Kredi kampanyası hakkında detaylar paylaşıldı. 1 Kasım-30 Kasım tarihleri arasında geçerli olan kampanya için Yapı Kredi POS’u bulunan tüm anlaşmalı üye işyerleri üzerinden yapılan World Pay alışverişleri için faizsiz ve masrafsız 6 ay vadeli Kredi imkanı sunuluyor.

KAMPANYANIN DETAYLARI BELLİ OLDU

Belirlenen tarihler arasında geçerli olan kampanya için Yapı Kredi Pos anlaşması bulunan tüm mağazalardan 500 TL ile 10.000 TL arasında yapılan ilk World Pay alışverişleri için ödeme yapılmaktadır. Mağaza görevlisinin POS cihazı üzerinden oluşturacağı QR kod Yapı Kredi Mobil ve World Mobil uygulamalarından okutulması gerekmektedir. Yapı Kredi müşterisi olmayan kişilerde mağaza içerisinde anında Yapı Kredi'nin müşterisi olabilmektedir. Kampanyaya son katılım tarihi 30 Kasım 2022’dir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.