Bakanlık Vakıfbank yapılan anlaşma duyuruldu: Çalışanlara 25 bin TL ödeme yapılacak

Bakanlık Vakıfbank yapılan anlaşma duyuruldu: Çalışanlara 25 bin TL ödeme yapılacak

Banka promosyon kampanyaları git gide alevleniyor. Adalet Bakanlığı’nın, Vakıfbank'la yaptığı anlaşmaya göre, bakanlık personeli 25 bin TL promosyon alacak.

Resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı duyuruda Adalet Bakanlığı, Vakıfbank’la 3 yıllık promosyon anlaşması imzalandığını duyurdu. Anlaşmaya göre; 1 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında bakanlık personeline eşit ve tek seferde 25 bin TL promosyon ödenecek.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, “Adalet Bakanlığı personelinin banka promosyon anlaşması rekor bir rakamla protokole bağlanmıştır. Adalet Bakanlığı merkez ve merkez dışı birimleri ile adalet teşkilatında görev yapan personelin maaş, ücret ve diğer ödemelerinin yapılacağı bankanın tespit edilmesi amacıyla gerçekleştirilen ihalenin ilk oturumu 19 Ağustos 2022 tarihinde yapılmıştır. İhalenin ilk oturumunda en yüksek teklif 20 bin 100 TL olarak Vakıfbank tarafından verilmiştir. Diğer bankalar ise ihaleden çekilmiştir. Bakanlığımız temsilcileri ve Büro Memur Sen ile Koop İş Sen yetkililerinin katılımıyla 22 Ağustos 2022 tarihinde yapılan ihalenin son oturumunda Vakıfbank peşin ödenmek üzere 25 bin TL olarak teklifini revize etmiştir. Bu teklif üzerine ihale bu rakam üzerinden sonuçlandırılmıştır” denildi.

Ayrıca açıklamada, ihale sonucunda 3 yıllık promosyon bedeli olarak belirlenen 25 bin TL'nin 1 Eylül 2022 – 1 Ekim 2022 arasında tek seferde, peşin ve eşit olarak hiçbir kesinti yapılmaksızın ilgili personellere ayrı ayrı ödeneceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.