Denizbank Müjdeyi Verdi! Başvuru Yapan ATM'den Anında Alabiliyor! İhtiyacı Olana 10.000 TL Destek Verilecek...

Denizbank Müjdeyi Verdi! Başvuru Yapan ATM'den Anında Alabiliyor! İhtiyacı Olana 10.000 TL Destek Verilecek...

Denizbank'tan sevindiren haber geldi. Bu haber nakit sorunu yaşayan herkesi ilgilendiriyor. İşte yapılan duyurunun tüm detayları...

Denizbank’tan vatandaşlara 10000 TL’ye kadar kredi imkanı sağlandı. 2023 Yılında başlatılan SMS kredi kampanyası kapsamında 10.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Krediye iht,yaç duyduğunuz her an başvuru yapabileceğiniz gibi ne kadar kredi onayı aldığınızı da öğrenebilirsiniz.

Denizbank 36 ay vade imkanı ile ihtiyaç kredisi kampanyasına katılım sağlayarak, başvuru yapabilir ve cep telefonunuz ile SMS atarak, kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz. Denizbank'tan sağlanan bu kredi kampanyası banka müşterisi olanlara mobil uygulama üzerinden de başvuru gerçekleştiriliyor.

Denizbank'tan Açıklama Geldi

Denizbank'tan gelen açıklamada kredi kullanmak isteyenlere kredi puanlarının yüksek olması halinde bu destek kredisi veriliyor. Denizbank'tan kredi almak isteyenlerin kredi puanlarının 1500 kredi puanı ve üzerinde olması gerekiyor. Ayrıca bu kampanyaya katılarak kredi kullanacak olanlar TC kimlik numaralarını kullanarak kredi onayı alabilecekler.

Denizbank SMS Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Denizbank hesabı üzerinden başvuru yapanların başvuruları alınırken kredi 3 ay ertelemeli veya 36 ay vadeli olarak Cebimde Kredi Kampanyası ile gerçekleştirilecek.

Banka müşterileri TC kimlik Numarası, doğum gün ay ve yıl olarak yazılarak 3280'e mesaj ile başvuru yapabilirler.

Deniz Bank internet sitesinden müşterileri daha hızlı ve uygun şartlar ile kredi imkanlarından yararlanabilmektedir. Kredi puanı düşük olanlar ise bizzat şubelere giderek 10.000 TL'ye kadar kredi kullanabilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.