Denizbank'tan Başvuru Yapan Müşterilerine Büyük DESTEK! 20.000 TL Ödeme Yapılacak...

Denizbank'tan Başvuru Yapan Müşterilerine Büyük DESTEK! 20.000 TL Ödeme Yapılacak...

Denizbank müşterilerine güzel haber duyuruldu. Başvuru yapana anında ödeme yapılacağı açıklandı. İşte Denizbank'ın 31 Ocak tarihine dek sürecek kampanyasına ilişkin tüm detaylar....

Türkiye’de yaşanmaya devam eden dar boğaz vatandaşın zor günler geçirmesine sebep oluyor. Enflasyon ve hayat pahalılığı pek çok vatandaşı zora soktu. Yaşanan nakdi sıkıntılara destek Denizbank'tan geldi. Uygun ihtiyaç kredisi faiz oranları ve kampanyaları ile Denizbank vatandaşa destek vermeye devam ediyor.

Düşük faiz oranı ve uygun geri ödeme yöntemleri ile sağlanan Denizbank ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde 20.000 TL’ye varan nakit fırsatı 31 Ocak tarihine kadar sağlanacak. Kredide faiz oranları %1’in altına kadar düşürüldü.

% 0,99 Faiz ile Denizbank'tan İhtiyaç Kredisi

Denizbank'tan vatandaşın ihtiyaçları gözetilerek faiz oranları adeta dibe çekildi. Vatandaşa yeni yılda ihtiyaçlarını karşılamak adına sunulan kredi kapsamında yüzde 0,99 faiz oranları ile 20.000 TL’ye dek nakit ihtiyaç kredisi verilecek.

Kampanya kapsamında isteyenlere 31 Ocak 2023'e kadar belirlenen Denizbank dijital kanallarından kredi başvurusunda bulunup çekebilecekler. Faiz oranı hakkında sağlanan yöntemler ile yapılacak başvurular için 12 ayda, hayat sigortalı şekilde aylık yüzde 0,99 olarak faiz uygulanacak.

Başvurular nereden ve nasıl yapılıyor?

%0,99 faiz oranlı Denizbank ihtiyaç kredisi için kampanyanın geçerli olduğu tarihlerde MobilDeniz’i indirip, ‘’Müşteri Ol’’ butonuna basın. Uzaktan Denizbank’lı olma sürecini gerçekleştirin ve ilk kez banka müşterisi olanlara sağlanan kredi fırsatını sunun.

Denizbank'ın müşterisi olduktan hemen sonra belirtilen tarihler ve kanallardan başvuru yapana yüzde 0,99 faiz oranlarına sahip kredi imkanı sunuluyor. Faiz oranları ve diğer hesaplamalarda ise kredi miktarına, vade süresine ve müşterilerin kredi notuna göre limit farklılık taşımaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.