Emekliler Dikkat! Bu Şartları Sağlıyorsanız 40.000 TL Ödeme Yapılacak! Emekli Bayram Kredisi Hangi Bankalar Veriyor?

Emekliler Dikkat! Bu Şartları Sağlıyorsanız 40.000 TL Ödeme Yapılacak! Emekli Bayram Kredisi Hangi Bankalar Veriyor?

Emekliler dikkat! Bu şartları sağlıyorsanız 40.000 TL'ye kadar kredi desteğinden yararlanabilirsiniz. Emekli olan vatandaşlara bayram için sağlanan kampanyada 40.000 TL'ye kadar nakit kullanabilecekleri Kredi desteği oluşturuldu. İşte o bankaların listesi

Ekonomik şartların ağırlaşması ile birlikte emekli vatandaşların gelirleri oldukça düştü. Emekli vatandaşlar için bayram kredisi kampanyası düzenleyen bankalar nakit kredi kullanabilmelerini sağlıyor. Emekli vatandaşlara başvurularını gerçekleştirmeleri halinde 40.000 TL'ye kadar Bayram destek kredisi sağlanacak. 36 ay vade imkanı ile sağlanan kredi desteği Ziraat Bankası başta olmak üzere diğer kamu bankalarından da sağlanacak.

Ziraat Bankası Bayram Kredisi Nasıl Alınır?

Ziraat Bankası'ndan emeklileri büyük bir fırsat oluşturulduğu emekli Bankası denildiğinde akla ilk gelen banka Ziraat Bankası’dır ve hızlı bir şekilde vatandaşlara ihtiyaç kredisi imkanını sunmaktadır. Cep telefonlarınız üzerinden veya şubeye giderek hızlı bir şekilde kredi başvurusu yapabilir ve aynı gün içerisinde kredinizi alabilirsiniz. Nakit ihtiyacınızın olması halinde sizlere en yakın Ziraat Bankası şubesinden anında gelir belgesiz olarak 40.000 TL nakit kredi kullanabilirsiniz.

PTT Ve Aktif Bank'tan Bayram Kredisi Nasıl Kullanılır?

PTT ve Aktif Bank'tan bayram kredisi desteği alabilmek için yapmanız gereken bir anlaşma gerçekleştirmektir. Böylece yaptığınız anlaşma sonrasında yeni ihtiyaç kredisi kampanyasından gelir belgesiz olarak yararlanabilirsiniz ve 40.000 TL'ye kadar kredi başvurusu yapabilirsiniz. SMS ile kredi başvurusu gerçekleştirebileceğiniz bu bankalardan ayrıca PTT bank şubelerine giderek de işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. SMS ile kredi desteği sağlayan PTT bank için PTT yazıp boşluk bırakarak kimlik numaranızı yazın ve 30 50'ye mesajla gönderin. Gönderilen mesaj sonrasında banka şartlarına uygun olmanız halinde 36 aya kadar vade imkanı ile ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmış olacaksınız. Paranız hesaplarınıza yatırılarak kullanımınıza sunulacaktır.

Denizbank'tan Bayram Kredisi Nasıl Kullanılır?

Denizbank'tan bayram kredisi başvurusu yapmak isteyen emekli vatandaşlar emekli maaşını öncelikle DenizBank'ataşımalıdır. 40.000 TL'ye kadar gelir belgesiz kredi destek yararlanabilirler. Denizbank mobil uygulaması üzerinden kredinizi alabilirsiniz.Mobil uygulama üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan emekliler ihtiyaç kredisi imkanından kolaylıkla faydalanabilmektedir.Ayrıca kredi kullanacak olanlara Denizbank cep telefonları üzerinden SMS yöntemiyle aynı işlemi sağlıyor. 32 80 numarasına kredim yazıp boşluk bırakın ve T.C kimlik numaranızı yazıp gönderdiğiniz mesaj sonrasında hesabınıza 40.000 TL'ye kadar kredi yatacaktır.Gelir belgesiz kullanabileceğiniz kredi için herhangi bir engeliniz bulunmaması gerekmektedir.İhtiyaç kredilerini kendi hesaplarını anında yatırabilen emekliler bayramda rahat bir nefes alabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.