Emekliyi Sevinç Göz Yaşları Döktürecek Haber Az Önce Geldi: 3 Banka Birleşti, 50.000 TL Verecek!

Emekliyi Sevinç Göz Yaşları Döktürecek Haber Az Önce Geldi: 3 Banka Birleşti, 50.000 TL Verecek!

Emeklinin Yüzünü Güldürecek Haber Az Önce Geldi: 3 Banka Birleşti, 50.000 TL Verecek!

Emekli vatandaş, bankalar açısından bakıldığında düzeni gelirleri olması sebebiyle adeta bir lütuf şeklinde görülüyor. Bu sebeplerden dolayı bakıldığında hemen her banka, emekli vatandaşlar için çeşitli avantajlar sunmaya devam ediyor. Kendi bankalarındaki emekli sayısını artırmak amacıyla çeşitli kampanyalar düzenleyerek daha çok emekli vatandaşı kendine çekmeye çalışan bankalara 3 yeni banka daha eklendi. 2 Kamu Bankası ile bir özel banka yetkilileri bir araya geldi ve almış oldukları son kararlar ile emekli vatandaşları sevindirecek çeşitli Kredi kampanyalarını imza atıldı.

Denizbank Emeklilere Özel İhtiyaç Kredisi Kampanyası Detayları Neler?

Denizbank resmi internet sayfası ile sosyal medya hesapları üzerinden yapılan son dakika açıklamasına göre emekli vatandaşları mutlu edebilmek amacıyla kendilerini 55000 TL üst limit olacak şekilde ihtiyaç kredisi verilecek. 55 bin TL tutarında ihtiyaç kredisinin kullanılması ile beraber aylık yüzde 1.84 oranında faiz uygulanacak ve 36 aylık vade seçeneği sunulacak. Bilindiği gibi 50.000 TL'ye kadar krediler yasa gereği 36 aylık bir vade seçeneği ile sunulurken 50 bin TL'den daha çok kredi çekilmesi durumunda en çok 24 aylık vade seçeneği sunuluyor. Emekli aylıklarını DenizBank şubeleri üzerinden alma sözü veren vatandaşlar, banka promosyonu ödemesini ek bir şekilde mobil uygulama ya da internet bankacılığı yöntemleri ile kredileri anında çekebiliyor ve kullanmaya başlayabiliyor. Emekli aylıklarına bankadan almayan emekli vatandaşların aylıklarını bankaya taşımaları durumunda birkaç saat içerisinde Kredi kullanmalarına izin verilecek.

Ziraat Bankası Emeklinin Artışı Kredi Paketi Kampanyası Özellikleri Neler?

Ziraat Bankası en çok emekli aylığı sahibi olan müşterilere sahip bankalar arasında yer almaktadır. Hal böyle olunca, emekli vatandaşlar açısından sunulan avantajlar her zaman Ziraat Bankası'nda diğer bankalardan bir adım daha önde oluyor. Ziraat Bankası tarafından emekli vatandaşların artısı kredisi paketi adı ile sunulan tarım ürünleri, ihtiyaç kredisi ya da konut kredisi şeklinde kullandırılıyor.

Banka tarafından 25 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredilerinde yüzde 1.55 gibi çok düşük faiz oranı uygulanacak. Daha sonrasında ise 1.69 gibi yine çok uygun bir faiz oranı ile sunulacak çeşitli Kredi paketleri de yer almaktadır. Ziraat Bankası'ndan 50.000 TL tutarında ihtiyaç kredisinin çekilmesi durumunda 36 aylık vade seçeneği devreye girecek ve yüze 1.29 faiz oranı işleyecek.

Halkbank Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi Kampanyası Katılım Koşulları Neler?

Halkbank, bir kamu Bankası olarak yine en çok yoğun gören bankalar arasında yer almaktadır. Mutlu emekli ihtiyaç kredisi kampanyası ile sunulan kredi paketinden emekli vatandaşlar, aylıklarına Halk Bankası şubelerine taşımak suretiyle anında faydalanabiliyor.

Kredi paketinden 50.000 TL tutarındaki ihtiyaç kredisini kullanılması durumunda 36 aylık vade seçeneği sunulacak ve 50.000 TL den daha çok ihtiyaç kredisi çekmeyi istemeniz halinde en çok 24 aylık vade seçeneği ile taksit ödemelerini geri yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.