Halkbank, Vakıf ve Ziraat emekliye müjdeli haber: emekliye 25.000 TL ödeme verilecek

Halkbank, Vakıf ve Ziraat emekliye müjdeli haber: emekliye 25.000 TL ödeme verilecek

Gece yarısı Halkbank, Vakıf ve Ziraat emekliye müjdeli haber geldi. Emekliye bir şartla 25.000 TL ödeme yapacak

Bütün emekliler banka promosyonu için bankaların önünde uzun kuyruklar oluştururken, özel bankalara göre düşük promosyon vermekle eleştirilen kamu bankaları emekli için musluğu sonunda açtı. Hükümetten talimat alan kamu bankaları, seçim öncesi emekliye geri ödeme şartı ile düşük faizle 25 bin liraya kadar destek verme kararını aldı.

Kamu bankaları verdikleri maaş promosyonları ile emekliyi mutlu edemeyince bu sefer düşük faizli kredi kampanyası için hazırlıklara başladı.

Hükümet onaylı kamu bankalarından nakit kredi kampanyasında 25.000 TL nakit ödeme yapılacak. Geri ödemede 36 ay vade nakit para anında hesabınıza yatırılacak.

Ziraat Bankası, Vakıf Bank ve Halkbank peş peşe açıklama geldi. Kamu bankalarından maaşını alan müşterilerine anında 25.000 TL kredi desteği verilecek. İhtiyaç kredisi kampanyasına katılan emekli müşterilerinin ilk taksit ödemelerinde 90 gün erteleme imkanı sunulacak. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı almanız durumunda anında nakit ödeme yapılacak.

36 ay vadeli ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabileceksiniz. Ziraat Bankası Vakıf Bank ve Halkbank üzerinden nakit kredi kullanacak olan vatandaşların hesabına 5 dakika içerisinde 25.000 TL nakit para yatacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.