TC kimlik Numarası Sonu 8-6 Olanlara İyi Haber!  Anında 9.000 TL Ödeme Alabilirsiniz...

TC kimlik Numarası Sonu 8-6 Olanlara İyi Haber! Anında 9.000 TL Ödeme Alabilirsiniz...

Kimlik numaranızı yazarak 9.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Başvuru işleminizi yapabileceğiniz kredi veren bankaların listesi paylaşıldı. İşte detaylar...

Kredi desteği arayanlara müjde geldi. 9.000 TL düşük limitli ihtiyaç kredisi kullanmak için başvurularınızı gerçekleştirmek istiyorsanız tüm vatandaşlar için yapılacak işlemler belli oldu.

Nakit kredi kullanacak olanlar belirli şartları taşımaları halinde kredi ödemelerini kimlik kartları üzerinden yapacaklar. T.C Kimlik numaranız ile yapacağınız 9 bin TL ihtiyaç kredisi başvurusu ve ilk taksit ödemesi 90 gün ertelemeli yapılabilecek. Bu kampanyaya sizler de katılabilir, onaylanan kredileri, dilediğiniz zaman, hesabınıza yatırıp kullanabilirsiniz. Kimlik numarasınden başvuru işlemi yapacağınız bankalar şöyle;

QNB Finansbank kampanyası

QNB Finansbank'tan ihtiyaç kredisi kampanyasına dahil olmak isteyenler, TC kimlik numarasını yazarak 50 30 numarasına mesaj olarak gönderin. Bu şekilde kredi ödemesi alabilir. Bankanın kredi puanının uygun olması halinde, işlemlerine Finansbank'tan hızlı bir şekilde sonuç vermektedir. Banka şubeleri üzerinden de kredi başvuruda bulunmak istiyorsanız, bireysel müşteri temsilcisi ile de ihtiyaç kredisi alabilirsiniz.

Akbank kredi kampanyası

Kredi notu sorgulamasının ardından kredi puanları 1500 ve üzerinde olanlara, Akbank tarafından da ihtiyaç kredisi verilmektedir. Akbank cep telefonunuza SMS atarak ya da banka müşterisi olanlara Akbank Direkt uygulaması ile bireysel tüketici kredisi imkanı sağlayan bankaların başında geliyor. En düşük oranlar üzerinden kredi alabileceğiniz bu kampanyalardan yararlanmak istiyorsanız, Akbank müşterisi olmanız halinde, Akbank Direkt uygulamasına girip kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.

Denizbank kredi kampanyası

Denizbank'tan ihtiyaç kredisi kullanacak olanlara en kolay kredi başvuru yöntemlerinden biri, Denizbank'ın müşterilerine sunmuş, Cebimde Kredi kampanyası oluyor. Denizbank Cebimde kredi kampanyası ile sizlerde işlemlerinizi yapabilir ve kredi desteğinden yararlanabilirsiniz. SMS ile kredi başvurusu yapmak için kredim yazarak TC kimlik ve doğum tarihiniz ile bu mesajı 32 80'e göndermeniz halinde hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi başvurusu yapmış olursunuz.. 32 80 numarasına geçecek olan mesaj sonrası kredi işlemlerini gerçekleştireceklere, Denizbank anında kimlik numaraları üzerinden yapılan sorgulama sonrası ne kadar kredinin onay aldığını belirten bilgiler vermektedir. Denizbank, ihtiyaç kredisi başvurusu için tüm vatandaşlara uygun faiz oranları ile işlemler gerçekleştirilecek ve bu şekilde onaylanan krediler hesaba yatırılıp kullandırılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.