Yapı Kredi Bankası Duyurdu: 5 Dakikalık Başvuru İle 55.000 TL Anında Hesabınıza Yatacak...

Yapı Kredi Bankası Duyurdu: 5 Dakikalık Başvuru İle 55.000 TL Anında Hesabınıza Yatacak...

Yapı Kredi Bankası'ndan 5 dakika içinde başvuru yaparak hesabınıza aktarabileceğiniz kredi kampanyası duyuruldu. Her başvuru yapana 3 gün içinde hesaplarına aktarabilecekleri ödemenin müjdesi verildi. İşte konuya dair tüm detaylar...

Özel bankalar arasında dikkat çeken ve müşteri sayısı yüksek olan Yapı Kredi Bankası başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen vatandaşlara fırsat sunuldu. Başlatılan yeni kampanya kapsamında Yapı Kredi Bankası resmi internet sitesinden yeni bir duyuru da paylaştı. Yapı Kredi Bankası yapmış olduğu kampanya ile 5 dakika içerisinde sizlere kredi sonucunu açıkladı.

55.000 TL ve 24 ay vade ile ihtiyaç kredisi ödemesi vereceğini duyurdu. Yapı Kredi Bankası'ndan başvuru yapmak isteyen tüm bireysel müşterilere kredi notu uygun olması ile beraber başvurusunu bankanın sms kredi servisi numarasından 44 11'e SMS ile mesaj atarak da hemen başvuru yapılabilecek.

Yapı Kredi Bankası'ndan İhtiyaç Kredisi Kullanılacak

44 11'e SMS numarasına mesaj atıp başvurunuzu gerçekleştirmeyi istiyorsanız TC kimlik numarası ve aylık gelir, doğum tarihi yazıp bu mesaja göndermeniz halinde sizlere 5 dakika içerisinde 55.000 TL'ye kadar gelir belgesiz olarak kredi alıp almadığınızın mesajı gelecektir. Yapı Kredi Bankası'ndan SMS atıp kredi başvurusu yapacak olanlara başvuru şartlarına uygun olmaları halinde istediklerinde bankanın mobil uygulamalarına gidip de kendi banka hesaplarından ödemelerini hesaplarına yatırabilmekte.

Yapı Kredi'den bireysel ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında başlatmış olduğu bu kampanyadan yararlanmak isteyenlere kendi banka müşterisi olması halinde 3 gün içerisinde hesaplarına ödemeler gerçekleştirecek ve yine bu 3 gün içinde en düşük faiz oranı ile beraber kredi kullanmalarına olanak sunacak.

Yapı Kredi Bankası Emekli Kredisi Nasıl Alınır?

Emekli maaşı alanlara başvurularını yapmaları durumunda Yapı Kredi Bankası'ndan işlemlerini yapabilecekleri ve istedikleri zaman da bu nakit kampanyasından faydalanabilecekleri bir kampanya oluşturuldu. Emekli maaşını Yapı Kredi Bankası'ndan taşıyarak başvurularınızı gerçekleştirmeniz durumunda işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabilecek ve dilediğiniz zaman da başvuru yaparak kredi alabileceksiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.