Yapı Kredi emekliye sürpriz yaptı; Kasımda yeni promosyon geldi: Rekor ücret için son başvuru gününü duyurdu

Yapı Kredi emekliye sürpriz yaptı; Kasımda yeni promosyon geldi: Rekor ücret için son başvuru gününü duyurdu

Milyonlarca emeklinin ilgiyle takip ettiği emekli maaş promosyonlarında kasım ayı heyecanı başladı. Yapı Kredi, kasım ayı emekli promosyonu ve son başvuru gününü duyurdu.

Ekonomik kriz ve yükselen enflasyon nedeniyle geçinmekte zorlanan emekliye promosyon desteği devam ediyor.

Devlet bankalarının geride kalması sonrası yarışa kendi aralarında devam eden özel bankalar, emekliye verdikleri promosyonu kasım ayında da devam ettirme kararı aldı.

Yapı Kredi promosyon miktarını değiştirdi. Yapı kredinin yaptığı bu Güncelleme sonrasında emekli promosyon ücretini 10 bin TL’ye kadar çıkarttı.

Yapı Kredi yaptığı açıklama ile birçok emeklinin dikkatini çekmeyi başardı 10 bin TL’ye kadar çıkacağını belirtirken şartları ve konuya ilişkin diğer detayları da belirtti. Bunun yanı sıra SGK emeklilere ödenecek en düşük promosyon ücretini güncelledi.

SGK’nın güncellediği fiyat listesine göre;

Emekli aylığı 3 bin 500 TL'ye kadar olanlara 3 bin TL, 3 bin 500-7 bin 500 lira arası olanlara 3 bin 500, 7 bin 500-10 bin lira arası olanlara 4 bin 500, 10 bin liradan fazla olanlara ise 5 bin lira asgari promosyon ödemesi yapılacak...

SGK ile protokol imzalayan 19 banka 1 Kasım'dan itibaren 3 yıllık taahhüt veren emeklilere en az yenilenen taban tutarları ödemek zorunda kalacak.

HANGİ BANKALAR PROTOKOL İMZALADI

Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıf- Bank, Garanti Bankası, İş Bankası, Yapı ve Kredi Bankası, Akbank, Deniz- Bank, Türk Ekonomi Bankası, ING Bank, Şekerbank, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Türkiye Finans Katılım Bankası, Albaraka Türk Katılım Bankası, Ziraat Katılım Bankası, Vakıf Katılım Bankası, Odeabank, Fibabanka.

PROMOSYON TUTARINI YÜKSELTMEK İÇİN NE YAPMAK GEREK

Eğer kişi bankasını değiştirmek istemiyorsa promosyon ücreti alabilmek için anlaşmalı olduğu bankaya tekrar promosyon ücreti için başvuru yapması gerekmektedir. Tekrar yapılan promosyon başvurusu sonrasında banka bir önceki taahhütten kalan sürenin promosyon ücretini düşerek yeni tutarı kişiye ödemek durumundadır. Ancak farklı bankaya geçme durumu varsa bunun için taahhüdün sürdüğü bankaya kalan sürenin tutarını iade etmek yeterli olacak.

YAPI KREDİ PROMOSYON ÜCRETİ NE KADAR?

Emekliye promosyon konusunda yarışan bankalar en yüksek promosyon ücretini sunarak emeklilerin dikkatini çekmeye çalışıyor. Bu bankalar arasında Yapı Kredi de promosyon ücretlerini güncelledi. İşte Yapı Kredi güncellenen promosyon ücretleri;

1 Kasım 2022 – 30 Kasım 2022 tarihleri arasında SGK emekli aylığı üç yıl boyunca Yapı Kredi'den alma taahhüdü veren müşteriler, 7.500 TL'ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabileceklerdir.

Promosyon Taahhütnamesinin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 3.499 TL'ye kadarsa 4.200 TL; 3.500 TL-7.499 TL arasındaysa 4.900 TL; 7.500 TL- 9.999 TL arasındaysa 6.300 TL; 10.000 TL'nin üzerindeyse 7.000 TL nakit promosyon ödenir.

Ek Ödül Taahhütnamesinin imzalanması sonrasındaki 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda maaş baremi bağımsız 200 TL ek nakit ödül verilir.

1 Kasım 2022 – 30 Kasım 2022 tarihleri arasında ilk kez kredi kartı alan veya promosyon başvuru tarihinden önceki 3 ay içerisinde mevcut kart/kartları ile hiç harcama yapmamış olan müşteriler; kampanya başlangıç tarihinden 31.12.2022'ye kadar yapacakları toplam 500 TL harcama sonrasında ek 300 TL nakit promosyon almaya hak kazanacaklardır.

Ödeme kişilerin emekli maaş hesaplarına ve hala ek ödül taahhütnamesinin iptal edilmemesi durumunda ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ayın ilk haftası yapılacaktır.

Yapı Kredi Bankası müşterileri, SGK (SSK / BAĞ-KUR / Emekli Sandığı) maaşı sahibi bir emekli yakınlarına, tanıdıklarına referans olarak her bir kişi için 250 TL ödül kazanabilecek. Yapı Kredi Bankası Emekli Referans Kampanyası 4 Nisan – 30 Kasım 2022 tarihleri arasında geçerlidir.

Bir müşteri en fazla 10 kişiye referans olarak kampanyaya katılım sağlayabilir. Yapı Kredi Bankası müşterileri referans oldukları kişilerden SGK (SSK / BAĞ-KUR / Emekli Sandığı) emekli maaşını Yapı Kredi Bankası'na taşıyan her bir müşteri için 250 TL, toplamda en fazla 2.500 TL ödül kazanabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.