Ziraat Bankası Müjdeyi Verdi! Banka Müşterilerine 15.000-30.000-45.000 TL Ödeme Yapacak!

Ziraat Bankası Müjdeyi Verdi! Banka Müşterilerine 15.000-30.000-45.000 TL Ödeme Yapacak!

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine güzel haber geldi. 15.000-30.000-45.000 TL ödeme için banka müşterisi olmak yeterli olacak. İşte o ödemenin detayları...

Ziraat Bankası müşterilerine sunulan yeni kampanya ihtiyaç kredisi adı altında yüksek limitli krediler verileceği açıklandı. Ziraat Bankası'ndan yapılan yeni kampanyada 15 bin ve 45 bin TL arasında gelir belgesi şartsız ihtiyaç kredisi, bireysel müşteriler tarafından ödenmektedir.

Ziraat Bankası'ndan verilen işlemlerde 15.000 TL ve 45.000 TL kadar gelir belgesiz ihtiyaç kredisi istiyorsanız başvurunuzu yaparak, işlemlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirebilir ve kredi kullanabilirsiniz. Nakit ihtiyacınızın olması halinde, işlemlerinizi gerçekleştirmek için 5 dakika içinde onaylanıp onaylanmadığı bilgisi edineceğiniz bu kampanyalardan yalnızca Ziraat Bankası müşterisi olmanız halinde talep edebiliyorsunuz.

Ziraat Bankası'ndan kredi başvurusu nasıl yapılıyor?

15.000, 30.000 ve 45.000 TL ihtiyaç kredisi talebinde bulunan vatandaşlar, Ziraat Bankası müşterisi ise Ziraat Bankası'nın mobil bankacılığı üzerinden işlemlerini tamamlayarak kredi verilebilmektedir. Ziraat Bankası resmi internet sitesinden gelen duyuru ile kendi bankasından emekli maaşı alan vatandaşlara daha önce kredi almış ve düzenli şekilde yapmış olmaları halinde de Ziraat Bankası bu emeklilere ihtiyaç kredisi ödemesi yapılmaktadır. Emekli maaş hesabınızdan ihtiyaç kredisi talep ediyorsanız, maaş müşterisi olmanız ve internet bankacılığı uygulamasına girerek başvurunuzu yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası'nın bu kampanyası yalnızca emekliler için değil, sigortalı olan çalışan ve devlet memuru vatandaşlar için vermektedir. Sigortalı olan çalışanlar, en yakın banka şubesi üzerinden kimlik ve gelir belgesi ile başvuru yapanlar ve kredi onay almaları durumunda son işyerlerinde 6 aydır sigortalı olmaları halinde aynı dakika içerisinde alabilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.